Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Joelka nawarzyła piwa

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• kruger_nr1
    Bemer, Czeszskoje
    kruger_nr1
    piwo pewnie miało być czeska dziesiątką, jednak jest słabiutkie i bez wyrazu, spróbowaliśmy raz i więcej nie podchodziliśmy do tego tematu. A zdjęcia piwa jak się odnajdą to uzupełnię...
    2023-11-19, 16:24
  • Marusia
    Joelka, premiera - warka#1
    Marusia
    Joelka narzekała, że się nie nagazowało - no cóż, zbyt krótko czekała - jak przed chwilą otworzyłam butelkę, to gaz, ktory uciekł spod kapsla zdmuchnął mi popiół z popielniczki

To, co mam przed sobą, to klasyczne piwko w stylu wrocławskim

Kolor: jakby...
    2005-08-03, 15:28
  • Marusia
    Marusia&Joelka na Górnym Śląsku, 7 lub 8 kwietnia
    Marusia
    W tym temacie prosimy bardzo forumowiczów o ustalenie terminu spotkania, który dzień Wam bardziej pasuje? Joelka wprawdzie i tak przyjedzie na cały weekend, ale ja przyjadę tylko na jeden wieczór, zatem chcę wybrać ten, który Wam będzie bardziej pasował
    2006-03-20, 15:28
  • Krzysiu
    Joelka, warka #10
    Krzysiu
    opakowanie [dst]: butelka Euro mocno sfatygowana, etykiety brak, kapsel złoty z opisem.
    nagazowanie [db]: średnie, słabe psyknięcie, ale później dość intensywne bąbelkowanie w masie piwa.
    piana [db]: jasna, lecznie biała; niezbyt gęsta, szybko opada, pozostawiając niewielki...
    2006-03-27, 08:46
  • jerzy
    Joelka, warka #5
    jerzy
    Na kapslu data (butelkowania?) 25.09.2005, brak opisu tej jednej warki w temacie warzelniczym autorki.
    Piwo jaśniutkie, piana słaba - ale do końca utrzymuje się krąg, nagazowanie początkowo silnie szczypie w język, a potem się normuje.
    W smaku typowy goryczkowy pils, ale z jakimś...
    2006-01-09, 23:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...