Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Browar Feeryczny

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• ART
    Alternatywne wykorzystanie sprzętu - Keg-art
    ART
    W Przywidzu taki komplet ogniskowy mi się napatoczył. Dość kosztowne podstawki ławkowe. Pewnie nieświadomie, bo to w końcu opakowania zwrotne, no chyba że z demobilu ale wątpię

Jak macie zdjęcia wykorzystanych kegów spełniających inne zadania niż oryginalne zakładano,...
    2024-06-21, 10:45
  • heckler
    Lednice, Břeclavská 368, Pivovar Lednice
    heckler
    Myślę, że prawie każdy o tym miasteczku coś tam słyszał, a ja np. zawitałem tam już po raz czwarty.
    W Lednicy znajduje się neogotycki zamek otoczony dwustuhektarowym parkiem. W 1996 roku obiekt ten razem z pałacem w sąsiedniej miejscowości Valtice wpisany został na listę...
    2022-08-31, 10:17
  • dadek
    Niemcy, Mönchhagen, An der Postsäule 1, Maennerhobby Brennerei&Brauerei
    dadek
    Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...
    2025-08-20, 03:14
  • dadek
    Halberstadt, Kehrstraße 1, Heine Bräu
    dadek
    10.06.2019 prosto z WFDP przyjechaliśmy do Niemiec. Celem były piękne Góry Harz i tamtejsza bardzo ciekawa i rozległa sieć kolei wąskotorowych. Oczywiście przy okazji zaplanowałem wizyty w okolicznych browarach. Pierwszym był ten w Halberstadt, do którego to miasta pojechaliśmy zaraz po...
    2019-07-05, 02:47
  • dadek
    Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
    dadek
    Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
    2025-11-09, 01:19
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...