za mną 2 warki z ekstraktów. Piwo Ślubne Mocne  i Piwo Imbirowe Ślubne Ale. 
Jutro startuję z zacieraniem. Plan jest taki:
3,2 kg pilzneński
1,6 kg monachijski
0,2 kg monachijski prazony samodzielnie
do tego drożdże Safale US-56
2 przerwy 65 st. przez 30 min. i 70 st. przez 30 min.
Do filtracji sprzęt z rurek PCV do ciepłej wody.
Po zakończeniu zdam relację 
							
						
					Jutro startuję z zacieraniem. Plan jest taki:
3,2 kg pilzneński
1,6 kg monachijski
0,2 kg monachijski prazony samodzielnie
do tego drożdże Safale US-56
2 przerwy 65 st. przez 30 min. i 70 st. przez 30 min.
Do filtracji sprzęt z rurek PCV do ciepłej wody.
Po zakończeniu zdam relację
 
							
						 
		
	 
		
	
 
		
	 
		
	
Comment