Browar Rwoj

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
    Brak zdjęć do wśywietlenia.

Related Topics

Collapse

• grzeber
    Mołdawia, Kiszyniów, Str. Vasile Alecsandri 117/1, Taproom by Litra & Friends
    grzeber
    Pub położony w turystycznym epicentrum stolicy. Boczna uliczka, rzut kapslem od centralnego bulwaru Stefan cel Mare. Mieści się w niewielkiej drewniano-szklanej przybudówce.
    Sam browar znajduje się w słabo skomunikowanym miejscu zatem jest to idealne miejsce na spróbowanie wyrobów z Litry....
    2024-12-23, 20:10
  • e-prezes
    Uszczelka/-i do butli 2 litra z zamknięciem patentowym
    e-prezes
    Została mi jedna szklana butla i czasem z niej korzystałem, choć plastik wydawał się do szybkich zakupów z kranu w drodze lepszy. Ale mam i uszczelka już od dawna nie "trzymała"... no i się rozpadła. Szukałem na aledrogo, ale tam nic. To dość niszowy towar. Ma ktoś jakieś namiary...
    2024-08-28, 11:27
  • pebejot
    Jelcz-laskowice, Polna 38, Browar Cześć Brat!
    pebejot
    Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
    Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
    Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....
    2023-09-11, 22:37
  • kurek93
    Pszenica z błędami.
    kurek93
    Witam.
    Wczoraj zrobiłem swoje drugie piwko, pierwsze z zacierania. Piwko pszeniczne z zestawu BA,Hefeweizen Jasne pszeniczne 13blg. Oczywiście,nie obyło się bez problemow i przemyśleń.
    • słód Weyermann® pszeniczny jasny - śrutowany,
    • słód Weyermann® pilzneński - śrutowany,
    • słód Weyermann®
    ...
    2023-01-13, 11:28
  • chmielakikrasnystaw
    Chmielaki Krasnostawskie 2019
    chmielakikrasnystaw
    KONSUMENCKI KONKURS PIW
    49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
    PIWA ZGŁOSZONE

Piwa dolnej fermentacji:
    Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
    1. Primator Pumpa – Pivovar...
    2019-08-07, 13:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...