Skoro to koło naukowe, to proponuję zająć się badaniem różnych czynników na smak piwa. Czyli zamiast robić warki 30L, podzielcie brzeczkę na 6 po 5L, dajcie różne chmielenie/inne drożdże/inną temperaturę i piszcie sprawozdania  BTW przyjmujecie też członków z innych uczelni?
 BTW przyjmujecie też członków z innych uczelni?  
							
						
					 BTW przyjmujecie też członków z innych uczelni?
 BTW przyjmujecie też członków z innych uczelni?  
							
						 
		
	
 
							
						 
		
	 
		
	 To coś pomiędzy Schwarzbierem i rozcieńczonym koźlakiem. Moglibyście podać swoją drogą ilości surowców.
 To coś pomiędzy Schwarzbierem i rozcieńczonym koźlakiem. Moglibyście podać swoją drogą ilości surowców. 
							
						 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	
Comment