BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Założony 20 lat temu browar restauracyjny "Zum Alten Dessauer" znajduje się w samym centrum siermiężnego, NRD-owskiego miasta Dessau.
Z dworca kolejowego można podjechać 2 przystanki tramwajem, lub dojść 1 km pieszo.
Obiekt co prawda znajduje się w ścisłym centrum,...
Dość rozległy browarek SALM w parku. Miejsca w środku nie jest dużo, ale większość miejsc znajduje się pod parasolami w parkowej części. Byłem średnio zainteresowany, bo słyszałem, że drogi i trzeba rezerwować miejsca, ale po wyjściu z dworca Hbf zaczął siąpić deszcz, a trasa do...