2013.06.06, Warszawa,Kosmos Kosmos, Masturbator

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

2013.06.06, Warszawa,Kosmos Kosmos, Masturbator

6.06
    Masturbator
    Godz.21.00
    Wstęp: 15 zł.
    Kosmos Kosmos ul. Koszykowa 55

KONCERT DLA DUSZ POTĘPIONYCH...
    ZAGŁADA, GRZECH I KORONACJA NOWEGO KRÓLA POLSKI.
    OFICJALNA PREMIERA SINGLA "SZATAN KRÓLEM POLSKI".
    OPRÓCZ UCZESTNICTWA W NAJCZARNIEJSZEJ MSZY BĘDZIE MOŻNA NABYĆ DŁUGO OCZEKIWANE T-SHIRTY OD DZIEDZICA PRUSKIEGO!!

Czy jest tutaj piekło???????
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Browar Zakładowy, Kino Kosmos
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-03-30, 21:41
  • klocekoi
    Nowe butelki do piwa
    klocekoi
    Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
    Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
    Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
    Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...
    2023-04-30, 21:26
  • ART
    Olomouc, Ztracená 4, Muž přes palubu!
    ART
    Idąc z rynku w stronę Muzeum Umeni (gdzie facet wisi na gzymsie ) mamy mały sklep z kraftem. Ceny strzelają obecnie w kosmos. np. Polskie plastry zaj-zauery za 200 CK puszka

Ale można coś wyhaczyć np. z Clock, Raven, Opice, ja znalazłem dla siebie petka z Lazenskeho Pivovaru...
    2022-11-25, 11:14
  • banaszek
    Ankieta do magisterki - Banaszek prosi o wsparcie :-)
    banaszek
    Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
    2022-03-10, 11:35
  • pebejot
    Rumunia, Bukareszt, Aleea Căuzasi 57, Berestroika
    pebejot
    Jeden z najstarszych browarów restauracyjnych w Rumunii znajduje się w samym sercu Bukaresztu.
    Berestroika istnieje od 2011 roku, znajduje się kilkaset metrów od monumentalnego pałacu Ceausescu.
    Aby tu dotrzeć trzeba zboczyć z głównej alei, przejść przez blokowiska, za którymi...
    2021-10-17, 18:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...