2013.12.13, Fonetyka, Centrum Zarządzania Światem, Warszawa
Fonetyka będzie promowała nową płytę z interpretacjami poezji Bursy ale przedstawi też materiał z płyty Wojaczek. Do tego ma być wizualizacja multimedialna. Szykuje się 1,5 godziny z dobra muzyką i dobrą poezją.
Ja będę, a Ty?
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Seminarium technologiczne na temat chmielu z USA. Nagrano 26 maja 2023 r
JOHN MALLETT jest autorem książki „Słód: Praktyczny przewodnik od pola do warzelni”. Spędził prawie 25 lat jako główny piwowar, nadzorując całą produkcję piwa w wielokrotnie nagradzanym Bell's Brewery,...
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 26-28 marca, na Stadionie Legii Warszawa, w krytej strefie VIP.
Jak było na 11 festiwalu? Zobacz: https://www.youtube.com/watch?v=-L6RQIWnoUg
Jako osoba starszej daty, acz nie dziadek jeszcze odświeżyłem sobie całą sagę plus "przyległości" uniwersum, by przygotować się na ostatni (?) epizod czegoś czym jako dziecko żyłem. Sequele dopiero teraz, a i prequele po czasie, bo dla mnie saga była skończona.
Nie żyję...
Witam wszystkich sympatyków piwa
Jestem tutaj pierwszy raz i zwracam sie do Was z ogromną prośba! Mianowicie: jestem studentem i czeka mnie własnie napisanie pracy licencjackiej Jestem na etapie zbieranie informacji i z tym wiąże sie własnie moja prosba!czy jest ktos w stanie...