6-29.09 Kinoplex Bielsko-Biała - WIELKI PRZEGLĄD KINA EUROPEJSKIEGO "BLIŻEJ UNII"
Collapse
X
-
6-29.09 Kinoplex Bielsko-Biała - WIELKI PRZEGLĄD KINA EUROPEJSKIEGO "BLIŻEJ UNII"
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
Czy konferansjerem będzie B.Wołoszański?
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! -
Zaraz chyba zaczną latać kufle w powietrzu... A ja tylko chciałem zaprosić na przegląd filmów
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Related Topics
Collapse
-
Na stronie Fly4free jeden z redaktorów (zresztą już nie pierwszy raz) zasygnalizował pewną opcję turystyczną, która może kogoś zainteresować. Zebrane ceny noclegów w browarach restauracyjnych. Na majówkę...
Majówka tylko dla pełnoletnich! Zbiór noclegów w hotelach z własnym browarem od 190...2021-03-07, 10:33 -
Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...-
Channel: Szwecja
2025-09-28, 21:34 -
-
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...-
Channel: Niemcy
2025-02-12, 02:28 -
-
Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...-
Channel: Belgia
-
-
Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...-
Channel: Mołdawia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment