29.06, Bielsko-Biała- Elektryczne Gitary

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

29.06, Bielsko-Biała- Elektryczne Gitary

W tym właśnie dniu, w pasażu Hypernovej (ul. Sarni Stok 2) wystąpi dr nauk medycznych Kuba Sienkiewicz z zespołem. Wjazd (wózkiem sklepiwym ) gratis
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

Zapomniałem 0 najważniejszym - zaczynają o godz. 18.30
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

Related Topics

Collapse

• iron
      27.09.2009 - koncert Sandaless, Zacier, Elektryczne Gitary Warszawa
      iron
      W najbliższą niedzielę powtórka z Zaciera

27.09.2009 - amfiteatr Parku Sowińskiego - Sandaless, Zacier, Elektryczne Gitary, start o 16:00
      Wstęp wolny.

P.S. Z Elektrycznymi Gitarami mają wystąpic Jacek Kleyff i Mirosław Jędras
      2009-09-26, 12:18
    • dadek
      Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
      dadek
      Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
      Start
      2024-10-15
      Koniec
      2024-10-15
      2024-10-16, 03:03
    • heckler
      Gliwice, Stefana Wyszyńskiego 14C, Miedziana-craft beer&chill
      heckler
      Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
      Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja
      ...
      2023-03-31, 08:24
    • dadek
      Rüsselheim am Main, Mainstraße 4-6, Rüsselheimer Bräu
      dadek
      Rüssellheim to miasto położone 15 minut jazdy pociągiem na wschód od Mainz. Słynne jest z wielkiej fabryki Opla, której ogrom możemy podziwiać z okien pociągów jadąc wzdłuż przez ponad 2. Biurowiec i główna brama wejściowa znajduje się po lewej do wyjścia z dworca głównego, tędy...
      2022-11-21, 23:54
    • Piwowar
      Browar "Schwarzer Adler" we Wrocławiu
      Piwowar
      Pisałem już kiedyś o "Czarnej wronie" we Wrocławiu, dzisiaj trochę na temat historii karczmy pod Czarnym orłem.

Karczma z browarem przy ulicy Oławskiej 70, róg Biskupiej, powstała podobno już w 1710 roku, niektóre źródła podają nawet rok 1600. Piwowar Julius Hahn...
      2020-06-14, 12:27
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...