Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Koncert Punk Rock Later, Warszawa

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Javox
    BrewDog, Double Punk
    Javox
    Mocna pozycja w stajni tego browaru

Alko 8.2% a IBU 60.

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
    Lacing - sporo.
    Gaz - średni.
    Barwa - jasne złoto.
    Aromat - cytrusy i zioła.
    Smak - lekko słodkie, lekko ziołowe, gorzkawy...
    2021-10-26, 15:45
  • zythum
    17, 18 .10.2003 Punk & Disorderly Festival Warszawa
    zythum
    Punk & Disorderly Festival: Tragedy (USA), Evil (demon punk - Wrocław), Juliette (emo punk - Lublin), Pektralatak (punk - Francja), Lost (hardcore - Łódź), In Suiciety (hardcore - Niemcy), Disable (punk - Łódź) Warszawa Trombom bom bom (ul. Bema 65) 18:00, 20 zł; klub: ex "Kotły",...
    2003-10-15, 08:44
  • e-prezes
    Shaman, Blind Geisha
    e-prezes
    Zatęskniwszy za ciepłymi klimatami przypomniałem sobie, że zostało mi do wyjaśnienia pochodzenia kilku piw, które wypiłem w Mostarze. "Shaman" uważałem za kontrakt, ale co do tej kwestii do dziś nie mam jasności gdzie jest warzone. Po kilku miesiącach przyjmuję, że jest tak...
    2023-02-15, 12:51
  • heckler
    Velké Bílovice, Polní 1480, Minipivovar Rychtik
    heckler
    Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
    Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
    2025-06-26, 09:25
  • slawekkazek
    Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach1945 - 1951, tom I
    slawekkazek
    Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
    2025-01-18, 10:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...