W Koninie w miejskim ośrodku kultury w piątek 12 grudnia około godziny 20 zagra zespół TSA. Bilety 30 pln.
12 XII - TSA w Koninie
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
W rzeczy samej
Marek PIEKARCZYK
Andrzej NOWAK
Stefan MACHEL
Janusz NIEKRASZ
Marek KAPŁON
To stary i najlepszy skład TSA.
Następnego dnia grają w Sieradzu.Comment
-
To znaczy że materiał już zarejestrowany. Będę czekał z niecierpliwością. Chociaż kiedyś słyszałem na koncercie w Wawie jeden nowy numer i nie zwalił on mnie z nóg.Comment
Related Topics
Collapse
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 01:43 -
Niestety Marek odszedł od nas 19 września... Wszystkich, którzy chcieliby towarzyszyć Mu w ostatniej drodze informuję, że pogrzeb odbędzie się w najbliższy wtorek, 25 września o godzinie 11.15 na cmentarzu św. Antoniego (Mania) przy ul. Solec 11 w Łodzi.
-
Channel: Przy piwie
2018-09-21, 00:40 -
-
Jak w tytule. Tylko browarowe i tylko polskich marek tzn bez produkowanych u nas na licencji.
Mam już chyba dobrą kolekcję 32 sztuki ale nadal w poszukiwanych są np Dog In The Fogg , jakieś 2 czy 3 Perły/Zwierzyńce czy Czas na EB z lat 90ych. Pewnie jeszcze jakieś inne o których już...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Velké Pavlovice to miasteczko położone w samym centrum winnego regionu Czech, więc istniejący tam od 2021 roku browar Trhills siłą rzeczy nawiązuje do tamtejszych winiarskich tradycji. Browar znajduje się na terenie zamkniętym i aby dostać się za bramę należy do sladka dzwonić. O ile...
-
Channel: Czechy
-
-
W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
- Loading...
- Koniec listy.
Comment