Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pIvo
Zwiedzanie browaru Relakspol
Collapse
X
-
Jeżeli chcą sprzedać browar to znaczy, że nie przynosi oczekiwanych zysków, czyżby kolejny upadek?Comment
-
Mysle, że za wcześnie na wyciaganie takich wniosków. Raczej zaproponowana cena była odzwierciedleniem stwierdzenia "wszystko jest do sprzedania, kwestia jest tylko ceny".Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli chcą sprzedać browar to znaczy, że nie przynosi oczekiwanych zysków, czyżby kolejny upadek?Comment
-
Dojdzie do skutku ta wycieczka czy nie? Pytam się tylko z ciekawości.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Gdyby co, to się piszę - byłaby to niezła sensacja - sam robiłem kilka razy podchody pod właściciela, ale nigdy się nie udało
.
Comment
-
Pajace milczą choć obiecali sami podać dogodny dla nich termin "zwiedzania", ja już wymiotuje rozmowami z nimi
Comment
-
Przeczytaj co jest napisane w postach nr 5 i 14 i może przestaniesz się tak dziwić.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPajace milczą choć obiecali sami podać dogodny dla nich termin "zwiedzania", ja już wymiotuje rozmowami z nimi
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Dawno przestałem się dziwić, teraz się nalewam z rynkowego postępowania właściciel(k)iPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPrzeczytaj co jest napisane w postach nr 5 i 14 i może przestaniesz się tak dziwić.
Comment
-
Coś mi się wydaje, że poległeś.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNie bój grzyba
rozpracuje ich
To tylko kwestia czasu, (...)
Jednak moja opinia o Relakspolu jako browaru bardzo nieprzychylnego utwierdza się.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikCoś mi się wydaje, że poległeś.
Jednak moja opinia o Relakspolu jako browaru bardzo nieprzychylnego utwierdza się.
Jakbyście koledzy wiedzieli ile na telefon do nich wydałem tobyście dopiero sobie o nich pomyśleli. Dziwny ten browar. Jak się wkurzę to go kupięPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesba! złośliwego wręcz
Będzie wtedy robił stouta, portera i przeniczniaki i.....zbankrutuje
ale przynajmniej z klasą a nie jak KMICIC !!!
Comment
-
To znaczy rozpieprzysz browar, ludzi w trąbę, wyposarzenie na lewo a sam na ciepłą wyspę????fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
-
no nie mów, że w Kmicicu było jak i w WiściePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaTo znaczy rozpieprzysz browar, ludzi w trąbę, wyposarzenie na lewo a sam na ciepłą wyspę????Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Cholera ich wie.
Ale nie ma tam czego sprzedawać, po za grontem oczywiście.
dziś przejeżdżałem rano pod browarem - ruch za bramą był spory, może jakaś licytacyjka? może "coup de grace"?
Ale życzę szczęścia w zwiedzaniu "relaxu"fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment