Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

2026.06.12-13 - WIEPRZ, Pinta Party 2026

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🍺
    • 2001.02
    • 24493

2026.06.12-13 - WIEPRZ, Pinta Party 2026

Za organizatorem:

Kolejna edycja Kraftowej Imprezy Roku!
    Widzimy się na #PINTAPARTY2026

Tym razem bawimy się dwa dni!

12 czerwca od 15:00 do 00:00
    Chill, DJ, 30 kranów z piwem, zwiedzanie, leżaki i dobre towarzystwo.

13 czerwca od 12:00 do 00:00
    Jeszcze więcej piwa, koncert Megitza
    i Luxtorpeda i Party pełną parą!

Możesz liczyć na:

Bezkres dobrego piwa - w tym sporo paneli Masterclass z PINTĄ i zaprzyjaźnionymi browarami ze świata!

Zwiedzanie browarów - w języku polskim i angielskim, przez całe dwa dni.

Dedykowane premiery piwne - więcej o nich w postach w evencie!

Lokalne foodtrucki - których lista będzie na Was czekać przed eventem w poście + partnerzy między innymi z Beskid Chocolate, Dobrej Palarni Kawy.

Letni chil przy browarze - ze strefą gier, leżaków i przestrzenią do odpoczynku.

Koncerty - Megitza, Luxtorpeda, DJ Ondrash, DJ Xeno.

I dodatkowe atrakcje!

W 2026 mamy dla Was też... pociąg powrotny w oba dni!
    Bilety na pociąg dostępne będą w aplikacjach na dwa tygodnie przed imprezą.
    Start
    2026-06-12
    Koniec
    2026-06-13
    Adres
    Pinta, Przemysłowa, 34-382 Wieprz, Poland
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
  • ART
    mAD'MINd
    🍺
    • 2001.02
    • 24493

No i zajrzeliśmy dużo znajomych twarzy. Trochę luęło raz a dobrze.

Piątek jakoś okrojony z atrakcji i dudniący beatami zza konsolety że trudno pogadać.

Okrojony, bo brak dostępu do pinta barrel brewing, części kranów i części terenu.

Ale za to trochę piwek z lekkim ballingiem do wyboru. Ceny Pint ok. 1-2 żetony za 0,3l ceny piw zewnętrznych 2-3 żetony za 0,3l. 1 żeton = 7zł. Trzeba kupić 10żetonów bezzwrotnych w pakiecie. Można nimi zakupić tylko piwo lane i nic innego. Czy to dużo czy mało - każdy niech sam oceni.

Sprzedałem na czarno połowę zakupionych bo dmówiono mi zwrotu powołując się na regulamin. .Pizza 50zł, buła z szarpaną wieprzowiną 34 zł (dobre) Toalety trzeba odwiedzić wychodząc z terenu imprezy i kierować się drogą bez chodnika do pola namiotowego.

No nie wiem po co na siłe robić dwa dni impry jeśli ogranicza się dostęp do części atrakcji pierwszego dnia. Ale pociąg pod specjalnym nadzorem (super pomysł po0 26 z Radziechowy Wieprz zgarnął tych którzy nie mogli zostać. Udanej soboty tym co będą
    Attached Files
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment