kolega masumi, był!
piwo na giełdę załatwił!
a legendy o Relakspolu krążą różne...
i się je obali lub potwierdzi!
a z tego co pamiętam z mojego snu to... chyba mi nie smakowała wizyta
Wracając do głównego wątku wyjście może być w następny czwartek. Sobota odpada, bo w weekendy nie warzą. Z tego samego powodu obejrzeć browar będzie można jedynie do 16:00. Tak ogólnie to zgodę na zwiedzanie już dostałem, tylko teraz czekam na telefon od żony właściciela bo musi tak ułożyć grafik, żeby technolog (też kobita podobno) była akurat w pracy, bo to ona nas oprowadzi. Jestęmy tuż, tuż, jeszcze kilka zdrowasiek...
Właściciele tego browaru poprostu mnie rozwalają Chcieli żeby dzwonić, dzwoniłem! Chcieli żeby przesłać coć faksem, przesłałem! I, co? -dziś muszę znowu dzwonić do nich
jakoś mnie to nie dziwi, bo z nimi trzeba mieć naprawdę dużo cierpliwości obstawiałem, że piszesz o czwartku 14-go kwietnia, ale rozumiem, że termin, może ulec zmianie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
jakoś mnie to nie dziwi, bo z nimi trzeba mieć naprawdę dużo cierpliwości obstawiałem, że piszesz o czwartku 14-go kwietnia, ale rozumiem, że termin, może ulec zmianie?
Piszę o czwartku 21 kwietnia, ale słusznie zauważyłes, że to może ulec zmianie
spoko, spoko... nie zapeszajmy
mam tylko nadzieję, że nie będzie mi to kolidowało z wyjazdem do Zawiercia na lanego bonera i warsztaty piwowarskie we wrocławiu, co zamierzam uczynić w maju.
Dziś wpadłem przy okazji do Browaru Relakspol, rozmawiałem z właścicielem, bardzo wylewny jegomość. Ze względu na mój brak czasu, umówilismy się na przyszły tydzień na sesję fotograficzną ;-) w browarze - biorąc jednak pod uwagę Wasze wcześniejsze doświadczenia - zobaczymy jaki będzie tego efekt. Na koniec zostałem obdarowany kompletem produktów browaru.
Browar jest do sprzedania, jednak cena przedstawiona przez właściciela wydaje mi się bardzo wysoka.
Breiðdalsvík (130 mieszkańców), to jedna z głównych miejscowości w regionie Fiordów Wschodnich na Islandii.[Pogoda latem jest tu taka, jak obecnie w Polsce. Niemniej w słoneczny - sierpniowy dzień, widzieliśmy tu jedyną podczas pobytu na wyspie osobę "opalającą się" z nagim torsem. ] ...
W sumie można napisać że jest to najnowszy browar w Brnie, ale jak większość piwoszy wie jest to stary browar Magistr, który swoją działalność zakończył w 2018 roku.
Obecnie browar ma nowych właścicieli i chyba najlepszego sladka w Brnie. Nowe otwarcie miało miejsce...
Przygotowano:
- 40 kranów z piwem od NEPO jak i zaprzyjaźnionych browarów
- Bezpłatne POLE NAMIOTOWE
- Koncerty muzyczne
- Strefę gastro
- Wystawy artystyczne
- Atrakcje rozrywkowe
- Bezpłatne zwiedzanie browaru i wiele innych atrakcji, które będziemy...
Kraftowa impreza roku: bezkres dobrego piwa,
zwiedzanie browarów,
dedykowane premiery piwne,
lokalne foodtrucki,
letni chili przy browarze,
koncerty — w tym DJ Ziemka,
dodatkowe atrakcje....
Comment