2006.07.17-23 - Janów Lubelski, II Festiwal Artystów Filmu i Telewizji - FART 2006

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Lacriferno
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.07
    • 783

2006.07.17-23 - Janów Lubelski, II Festiwal Artystów Filmu i Telewizji - FART 2006

Dziś rozpoczyna się II edycja Festiwalu Artystów Filmu i Telewizji - FART 2006. Pozytywnym aspektem tego wydarzenia jest możliwość darmowego obejrzenia niektórych filmów, zwłaszcza tych, gdzie nie było sensu tracić pieniędzy na kino. Uzupełnieniem całości są występy kabaretów i spotkania z tzw. gwiazdami. Ot, taka małomiasteczkowa impreza. Zapleczem piwnym pewnie zajmie się jak w roku ubiegłym GŻ, ale całe szczęście rzut kamieniem od kina plenerowego jest restauracja Myśliwska z Janowem i Perłą.

Więcej informacji na stronie internetowej festiwalu.

Related Topics

Collapse

• darekd
    Sureshot, Summon your eagle powers
    darekd
    Chyba wszystko w tym piwie jest mi mocno nieznane.

1, Browar. Kraftowiec z Manchesteru. Nie wiem od kiedy warzą, bo na stronie niezbyt przytomnie napisali, że od 3 lat uwarzyli szeroką gamę stylów, pytanie zatem brzmi kiedy postawili tą stronę. Zakładam, że to dość młody browar....
    2025-10-06, 16:59
  • ART
    Piwo roku 2007 - piwa do sprawdzenia - weryfikacja listy - do 9. stycznia 2008!
    ART
    wszystko kłębi się pod koniec roku i mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005 i 2006

Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w kończącym się roku...
    2007-12-27, 15:29
  • ART
    Plebiscyt na Piwo Roku 2008 - piwa do sprawdzenia - weryfikacja listy
    ART
    Wszystko się kitłasi w tym roku - mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005, 2006 i 2007.

Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w zakończonym roku 2008...
    2009-01-26, 05:48
  • heckler
    Budišovice, Opavská 41, Pivovar Fčelín
    heckler
    Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
    Niestety w sobotnie przedpołudnie...
    2025-06-04, 09:41
  • Pendragon
    Policzmy wszystkie browary
    Pendragon
    Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
    Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
    Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
    Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
    2018-04-23, 16:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...