Vishwa Mohan Bhatt, Indialucia - Warszawa, 18 września 2009

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Vishwa Mohan Bhatt, Indialucia - Warszawa, 18 września 2009

Nie wiem, kto zacz ten Vishwa, ale Indialucia to jest niesamowity projekt - potraficie sobie wyobrazić połączenie flamenco z indyjską muzyką sitarową? Ja nie, a ktoś wziął i to nagrał Parę lat temu koncert Indialucii w warszawskim Muzeum Etnograficznym przeszedł mi koło nosa, teraz nie mogę popełnić tego błędu (i pozwolić Dominice się wysikać - ale niech to zostanie między nami).

Related Topics

Collapse

• Pendragon
    Policzmy wszystkie browary
    Pendragon
    Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
    Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
    Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
    Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
    2018-04-23, 17:24
  • Gary
    Września, Fabryczna 36, Pijalnia Delfinek
    Gary
    Idąc starą, willową ulicą Fabryczną, natknąłem się na wolno stojącą budę, która od razu urzekła "swojskością". Magnesem były też parasole Fortuny. W środku jak można się domyślić - beczkowa Fortuna. Dostępne było akurat świeże Marcowe Pycha! Przepaść w przypadku...
    2019-10-25, 00:52
  • zagul
    Kupię serie kapsli z Kormorana z 2009 i 2012 roku
    zagul
    Tak jak w temacie, kupię serie, kompletne. Wszystkie prócz Samochodów z 2012 roku.

Czekam na oferty
    2019-06-10, 22:09
  • ART
    Plebiscyt Browar.biz na Piwo Roku 2009!
    ART
    Tym razem znowuż z poślizgiem ruszamy z Browar.bizowym Plebiscytem na Piwo roku 2009! Pewne kwestie związane z naszym Plebiscytem pozwoliłem sobie rozwinąć w dodatkowych punktach.

Plebiscyt obejmuje wszystkie uwarzone w Polsce piwa dostępne [1] na rynku w roku 2009 (z wyjątkiem piw warzonych...
    2010-02-04, 19:49
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 18:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...