Powitanie wiosny w małym browarze w Rychnovie (CZ)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• adam1878red
    powitanie i pytanie
    adam1878red
    Witam wszystkich i mam pewne nasuwające mi się po ostatnim warzeniu pytanie.
    Posiadam kociołek warzelny VEVOR 30 litrów i o ile warzenie piwa w ilości 20 litrów nie nastręcza żadnych problemów, tak przy moim 1 podejściu do stouta postanowiłem go zrobić w ilości 10 litrów. I tu zaczęły...
    2025-08-04, 19:14
  • kolczyk96
    Powitanie.
    kolczyk96
    Witam serdecznie wszystkich forumowiczów chmielowych!
    Dołączyłem do szacownego grona dopiero przed chwilą
    i proszę o wybaczenie ewentualnych potknięć na starcie.
    Pozdrawiam!
    Kolczyk96.
    2020-03-22, 18:41
  • ART
    Ostrava, Vítkovice 3044, BEER BOX
    ART
    BEER BOX znajduje się w dzielnicy Vítkovice, dokładniej na pozostałościach trupa huty i kopalni dalej górujących nad miastem - terenie obecnie zrewitalizowanym i przyciągającym mieszkańców jak i turystów. Zlokalizowany na tyłach budynku Futureum - na przeciwko Národní zemědělské muzeum...
    2025-10-23, 23:15
  • darekd
    Ale Browar, Grass Hopper
    darekd
    Będąc w pewnym małym sklepiku zauważyłem to piwo w wyprzedaży za ok 4,5 PLN. Nazwa mi nieznana, więc dorzuciłem. Miły sprzedawca zaoferował mi, że spuści mi to piwo o złotówkę jak wezmę dwa, bo termin mu się kończy a ma jeszcze trochę tego. Pomyślałem, jaki miły człowiek... W...
    2025-10-20, 00:24
  • pebejot
    Włochy, Treviso, Via della Quercia 2/F, Fabbrica di Pedavena
    pebejot
    Browar restauracyjny w Treviso, zlokalizowany niestety w znacznej odległości od centrum miasta.
    Odległość ok. 3 km pokonaliśmy pieszo, ale można dojechać autobusem komunikacji miejskiej za 4 euro.
    Po przybyciu na miejscu poczułem się jakbym był gdzieś w Stanach Zjednoczonych....
    2025-09-27, 15:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...