21 lipca - Bobby McFerrin & Motion Trio; Sala Kongresowa, godz. 19.00

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

21 lipca - Bobby McFerrin & Motion Trio; Sala Kongresowa, godz. 19.00

Z recenzji:

Geniusz i wirtuoz śpiewu - tak bez wątpienia należy określić Bobby'ego McFerrina. Jego umiejętności i styl stanowią najwyższe standardy wokalistyki. McFerrinowi towarzyszyć będzie znakomity zespół akordeonowy Motion Trio, który niedawno wystąpił w Katowicach w ramach 8. JAZ Festiwalu Muzyki Improwizowanej (Ultramaryna. Kolory Miasta. lipiec/sierpień 2002)

I mnie tam nie będzie !!!
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

Don't worry, be happy

Dobrze, że przynajmniej nasze TV pokaże skróty - 13.08, wtorek, 20.00 PR 2
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• celt_birofil
      † 2017 Piwosz w Raju
      • 2001.09
      • 4470

Skróty (niestety) były ale i tak pokazały, że Bobby Mc Ferrin wielkim wokalistą jest !

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
        Islandia, Rejkiawik (Reykjavík), Skútuvogur 1G, Malbygg
        Serokomlak
        Najdalej na północ położna stolica - Rejkiawik, skrywa jedną z perełek islandzkiego piwowarstwa - mikrobrowar Malbygg.
        Malbygg Taproom - Brewery Bar and Beer Shop to miejsce, które zdecydowanie warto odwiedzić - nie tylko biorąc pod uwagę fakt, że w zwykłych sklepach można się uraczyć...
        2024-09-26, 20:28
      • darekd
        Amber, Po Godzinach - Hoppy Bock
        darekd
        Ekstr. 18,1%, alk. 7%

Chmiele – Citra, Sabro, Chinook, Sybilla, Marynka. Chinook z własnych upraw browaru.

Amber święci 30 lat, o czym przypomina gustowny okolicznościowy kapsel

Aromat – początkowo chmielowo owocowo-cytrusowa nuta amerykańskich chmieli, następnie
        ...
        2024-07-21, 02:26
      • dadek
        Luhačovice, Družstevní 142, Lázeňský pivovar/Restaurace U koňa
        dadek
        Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
        2021-12-20, 02:37
      • pebejot
        Słowacja, Nové Zámky, Nábrežná 9172, Pivovar Zámčan [zamknięte]
        pebejot
        Miasto Nové Zámky nie ma szczęścia do piwowarstwa.
        Otwarty w 2012 roku Blonder Beer przetrwał zaledwie rok. Niecałe dwa lata później na jego podwalinach powstał kolejny "Casa Cuba" wykorzystując sprzęt zamkniętego poprzednika. Ten ostatni funkcjonował zaledwie kilka miesięcy....
        2019-09-17, 20:33
      • Prusak
        Zaganu, India Pale Lager
        Prusak
        E; 13,5%, A; 6%. Początkowo wydaje się landrynkowate lekko, w miarę picia ta nuta zaczyna się równoważyć z goryczką. Trio Amarillo, Citra, Mosaic, sugerowałoby coś innego, lepszego, ale generalnie nie jest źle. Orzeźwia. Na pewno o niebo lepsze niż ich pils.
        Później przeczytałem...
        2019-06-05, 14:46
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...