2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Doran
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adam50
    Witam,

Jak wygląda baza noclegowa dla przyjezdnych ?
    Oczywiście Hotele,Hostele i tp... W miejscu imprezy planujemy wydzielić część terenu na pole namiotowe oczywiście z pełnym węzłem sanitarnym. Szczegóły podamy wkrótce

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Z czystym sercem mogę Ci polecić Hotel Witek, bo tam pracowałem. (ale nie nocowałem, mimo gratisowego noclegu dla nowych pracowników).
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2014-01-24, 13:08. Powód: uzupełnienie

Leave a comment:

• Adam50
    replied
    Witam,

Jak wygląda baza noclegowa dla przyjezdnych ?

Leave a comment:

• kiszot
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Jak zwykle walniesz coś od czapy! A gdzie masz w tym browar restauracyjny? Ani wśród partnerów, ani organizatorów nie widzę browaru restauracyjnego.
    Nie od czapy tylko pomyliłem festiwale.Ja wyczytałem o Starej Zajezdni a chodziło o Zabierzów.
    Natomiast podoba mi się hasło ze strony tego festiwalu:"Krakowski Festiwal Piwa to jedna z największych imprez piwnych w Polsce i w Europie.".Jeszcze się nie odbył a już jest jednym z największych.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Jak zwykle walniesz coś od czapy! A gdzie masz w tym browar restauracyjny? Ani wśród partnerów, ani organizatorów nie widzę browaru restauracyjnego.

Leave a comment:

• kiszot
    replied
    Czyli browar restauracyjny robi impreze i nazywa ją festiwalem piwa?
    Jak to Niemen śpiewał :"Dziwny jest ten świat".

Leave a comment:

• Veles
    replied
    Ja też nie lubię nadużywania "naj-", ale zawsze lepiej jest mierzyć wysoko, a kto wie, może Festiwal rzeczywiście okaże się naj

Leave a comment:

• Doran
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
    Nie o to było pytanie. Skąd pomysł, że to "największa wystawa w Polsce"?
    Hmmm ja osobiście nie lubię słowa z naj...... ale z naszego projektu tak wynika

Leave a comment:

• Marcin_wc
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doran
    Witam
    Nie mamy takiego zamiaru jest jeszcze wiele miejsca na tego typu imprezy. Zapraszamy już dziś ponieważ w naszym regionie będzie to jedyna taka impreza
    Pozdrawiam
    Nie o to było pytanie. Skąd pomysł, że to "największa wystawa w Polsce"?

Leave a comment:

• Doran
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    W sensie giełda? A ta lutowa Tomka Sygi? To mam być bardziej giełda czy ekspozycja? Czy festiwal piwa? Pierwszy Szwejk Fest pokazał, że przy dobrej pogodzie i informacji impreza ma rację bytu. mam nadzieję tak czy inaczej być.

Zapraszamy szczegóły na temat giełdy będą podane dopiero po giełdzie lutowej
    Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2014-01-24, 09:49. Powód: cyt.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    W sensie giełda? A ta lutowa Tomka Sygi? To mam być bardziej giełda czy ekspozycja? Czy festiwal piwa? Pierwszy Szwejk Fest pokazał, że przy dobrej pogodzie i informacji impreza ma rację bytu. mam nadzieję tak czy inaczej być.

Leave a comment:

• Doran
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666
    W sensie takim , że chcecie przegonić giełdę w Żywcu tudziez Tychach??? Jak to ma wyglądać?

Witam
    Nie mamy takiego zamiaru jest jeszcze wiele miejsca na tego typu imprezy. Zapraszamy już dziś ponieważ w naszym regionie będzie to jedyna taka impreza
    Pozdrawiam

Leave a comment:

• pizmak666
    replied
    W sensie takim , że chcecie przegonić giełdę w Żywcu tudziez Tychach??? Jak to ma wyglądać?

Leave a comment:

• Doran
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    No no - gęsto się w maju zrobiło

Mam pytanie:
    "Giełda birofiliów połączona z największą wystawą szkła, etykiet i rzeczy związanych z piwem w Polsce".

Nie do końca rozumiem - to będzie jakaś osobna wystawa? Skąd wiadomo, że będzie największa? Info do uzupełnienia.
    Witam
    Mamy zamiar zgromadzić od kolekcjonerów taką ilość eksponatów która właśnie to sprawi.
    Giełda oczywiście będzie osobno
    Pozdrawiam

Leave a comment:

• Marusia
    replied
    No no - gęsto się w maju zrobiło

Mam pytanie:
    "Giełda birofiliów połączona z największą wystawą szkła, etykiet i rzeczy związanych z piwem w Polsce".

Nie do końca rozumiem - to będzie jakaś osobna wystawa? Skąd wiadomo, że będzie największa? Info do uzupełnienia.

Leave a comment: