Na początku tego tematu jest napisane, ile miejsc jest w lochu, więc zamiast zadawać pytania trzeba poczytać i dopisać się do listy, po czym wykonać przelew Rosek, płać, najwyżej Cię wyrzucimy, albo ewentualnie sam uciekniesz
Łóżka polowe, z materacami i śpiworami a'la wojsko
W ubiegłym roku psiworów nie było - trzeba było przytaskać prywatne.
Czy aby na pewno w tym roku będą, czy to tylko taki skrót myślowy oznaczający "własnymi śpiworami" ?
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
W ubiegłym roku psiworów nie było - trzeba było przytaskać prywatne.
Czy aby na pewno w tym roku będą, czy to tylko taki skrót myślowy oznaczający "własnymi śpiworami" ?
Hmmmm.... faktycznie, rozpędziłam się - dzięki za korektę - oczywiście - psiwory własne.
1.apartament (małżeńskie łóżko i kanapa rozkładana, można ewentualnie dać jedną dostawkę) więc zmieści 4-5 osób
Z balkonem i aneksem kuchennym i grillem gazowym na balkonie...
Browar restauracyjny w północnej części miasta.
Z głównego dworca Porta Nuova dojazd tramwajem linii 9 (9 przystanków).
Browar istnieje od 2007 roku i jest zlokalizowany w odnowionym zespole budynków, wyglądających na dawny obszar przemysłowy.
Wchodzi się przez dziedziniec,...
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
Domowy browar w gospodarstwie z agroturystyką na przedmieściach Villach w pięknej górskiej scenerii wioski Maria Gail.
Odległość 3,5 km od centrum Villach można pokonać nieregularnie kursującym autobusem, ale najlepiej zrobić sobie spacer wzdłuż Drawy.
Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D
Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:
Comment