Właśnie dostałem zaproszenie - dziękuję Organizatorom. Postaram się pojawić, jak zwykle z dużą ilością interesujących piw na wymianę (m.in. Wietnam, Gwatemala, Nowa Zelandia, Włochy i Słowacja), o ile coś zostanie po giełdzie w Tychach ;-) i będę w Polsce. Na tydzień przed giełdą w Żywcu będę przyjmował zamówienia na piwa z Relakspola, Starego Krakowa i Grybowa, na wymianę za inne piwa z kapslami nie reprezentowanymi w mojej kolekcji:
2006.06.16-17 - Żywiec, XI Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Ja też dostałem dzisiaj zaproszenie. Dziękuję bardzo, też postaram się przybyć
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Loteria fantowa
Lista nagród do loterii fantowej stale rośnie....
Jak na razie mamy ich 470 a będzie więcej
Bluza "Tatra" 5
Bluza z kapturem "Heineken" 8
Cylinder czarownika "Murphy`s" 1
Czapeczka "Żywiec" 5
Czapka biskupa "Murphy`s" 2
Czapka z polaru "Żywiec na śniegu" 30
Długopis "Brackie" 40
Fartuch barmański "Murphy`s" 2
Fartuch barmański "Żywiec" 1
Kapelusz "Murphy`s" 16
Książka "Birofilia" 3
Kufel "Paulaner Oktoberfest" 18
Kufel 0,3 ltr "Żywiec" 28
Kufel 0,5 ltr "Żywiec" 18
Kufel 1 ltr "Warka" 7
Kufel 1 ltr "Żywiec" 6
Kufel ceramiczny "IX M.G.Birofiliów Żywiec 2004" 5
Otwieracz "Heineken" 12
Otwieracz barmański "Warka" 4
Parasol ręczny "Żywiec" 5
Pasek barmański "Żywiec" 1
Paski do nart "Żywiec na śniegu" 50
Płyta cd "CARRRANTUOHILL Murphy`s Session Natural Irish Jazz" 17
Polar "Żywiec 2002" 1
Polo "Brackie" 5
Polo "Heineken" 2
Polo "Leżajsk" 2
Polo "Tatra" 2
Ręcznik barowy "Żywiec" 5
Ręcznik plażowy "Heineken" 2
Ręcznik plażowy "Żywiec" 1
Smycz "Warka" 1
Stojak na wafle"Heineken" 7
Szalik "Murphy`s" 1
Szklanka "Żywiec Millenium" 12
Szklanka 0,25 ltr "Murphys" 6
Szklanka 0,3 ltr "Porter" 11
Szklanka 0,5 ltr "Brackie" 40
Szklanka 0,5 ltr "Bud" 1
Szklanka 0,5 ltr "Murphy`s" 3
Szklanka 0,5 ltr "Paulaner Święto Wiosny" 20
Szklanka 0,5 ltr "Paulaner" 12
Szklanka klepsydra "VIII M.G. Birofiliów Żywiec 2003" 5
Światełka na choinkę "Murphy`s" 5
T`shirt "Brackie" 5
T`shirt "Heineken" 5
T`shirt "Murphy`s" 6
T`shirt "Tatra" 5
T`shirt "Żywiec" 5
T`shirt Leżajsk" 5
Taca "Heineken" 2
Torba na ramię "Heineken" 7
Zegarek "Heineken" 1
Zegarek "Warka" 1Comment
-
Jako,że wyklarowała mi się sytuacja z terminami w sesji, mam pytanie (jako, że nie orientuję się w temacie) jak to jest z tą giełdą. Stali bywalcy rozumiem, że orientują się w zaproszeniach, ale ja nie bardzo wiem o co chodzi. Czy aby pojawić się na giełdzie, nie wystawiając nic, trzeba mieć zaproszenie? Czy po prostu mogę przyjechać, kupić bilet (o ile istnieje) i pozwiedzać co tylko się da?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Oczywiście możesz. I naprawdę warto. Od kilku już lat przyjeżdżam na tą największą w tej części Europy giełdę i nigdy nie żałuję. Stąd przywozi się zawsze sporo (w moim przypadku etykiet). W Twoim, dodatkową zachętą powinien być konkurs piw domowych. A i raz do roku można "nasycić się" Brackim, którego w Wwie (niestety) brakuje. Również spotkania ze znajomymi, którzy nie na wszystkich giełdach bywają (ja zresztą też) ale właśnie na tą przyjeżdżają.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecCzy aby pojawić się na giełdzie, nie wystawiając nic, trzeba mieć zaproszenie? Czy po prostu mogę przyjechać, kupić bilet (o ile istnieje) i pozwiedzać co tylko się da?Comment
-
Kurka, w sobotę się dowiedziałam, że jednak będę mogła pojechać, a jeszcze nie dostałam zaproszenia i nie wiem, czy już mam się stresować, czy jeszcze uzbroić w cierpliwość.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Cyborgi nie gryzą metalowych paznokci, bo by zęby połamałyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brewJa tez nerwowo "gryze paznokcie" wypatrujac listonosza z zaproszeniem, choc od dawna wiem, ze jechac bede mogl.
A tak przy okazji tego co napisal Cyborg, to bede jechal przez Wroclaw z jednym do dwoch wolnych miejsc w aucie.
A tak przy okazji tego, co napisał Brew, to chętnie zajmę jedno wolne miejsce w aucie
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Ja jeszcze nie dostałam - wiadomo, nazwisko na W
Comment
-
Na S już doszły
- więc do W niedaleko
Dziękujemy za zaproszenia - do zobaczenia w Żywcu
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment