Niestety dziś otrzymałem telefon od IC. Odmówili przyznania zniżek. Czekam jeszcze na odpowiedź z PKP Przewozy Regionalne.Na giełdę krakowską dostałem bez problemu
Niestety dziś otrzymałem telefon od IC. Odmówili przyznania zniżek. Czekam jeszcze na odpowiedź z PKP Przewozy Regionalne.
Niestety dziś otrzymałem telefon od IC. Odmówili przyznania zniżek. Czekam jeszcze na odpowiedź z PKP Przewozy Regionalne
Dziękuję jednak za wkład i zaangażowanie. Poczekajmy na Przewozy Regionalne.

Trzeba jeszcze jakoś do domu wrócić, a na auto z oczywistych względów liczyć nie można...
Przymierzam się od kilku miesięcy do domowej produkcji, póki co tylko teoretycznie
Co do transportu, to zdaję sobie sprawę, że nie jest źle. Ale 8 czy 10 godzin nie spędzę w lokalu i dlatego dopytuję się o program by wiedzieć co mogę sobie odpuścić, a którego punktu absolutnie nie
Przymierzam się od kilku miesięcy do domowej produkcji, póki co tylko teoretycznie
Co do transportu, to zdaję sobie sprawę, że nie jest źle. Ale 8 czy 10 godzin nie spędzę w lokalu i dlatego dopytuję się o program by wiedzieć co mogę sobie odpuścić, a którego punktu absolutnie nie 
to napiszemy.
jeśli ktośzauważy komplecik szklanek bosmana z wizerunkami miast to proszę dla mnie wziać

wow zapachniało profesjonalizmem i cieszy ilość sponsorów (zwłaszcza Amber który nie zwalnia , to Kraków teraz Gdańsk - duże brawa)
)

Comment