Oto link do formularza drugiego poznańskiego konkursu piw domowych http://www.piwa-swiata.com/pl/o_piwi..._konkursu.html
2010.12.04 - Poznań, IV Giełda Poznańska
Collapse
X
-
-
Witam wszystkich.
Jako, że nie jestem jakimś specjalistą czy znawcą piwa to liczę na Waszą pomoc. Nigdy nie było mnie na tego typu giełdach więc mam pytanie - Czy orientuje się ktoś czy na takiej giełdzie będzie możliwość kupowania szklanek? pokali? Co jakiś czas uzupełniam swoją skromną kolekcję szklanek o tematyce żużlowej jak pojawi się coś na Allegro bo ciężko inaczej cokolwiek zdobyć no i stąd moje pytanie. Po cichu liczę, że będzie możliwość kupienia czegoś na tej giełdzie no i jestem z Poznania więc tym bardziej bym się wybrał. Proszę o odpowiedzi w PW.
Pozdrawiam no i oczywiście Wasze
Bananowy_JoeComment
-
Oczywiście szkła będzie dużo .Zapraszamy na giełdeWitam wszystkich.
Jako, że nie jestem jakimś specjalistą czy znawcą piwa to liczę na Waszą pomoc. Nigdy nie było mnie na tego typu giełdach więc mam pytanie - Czy orientuje się ktoś czy na takiej giełdzie będzie możliwość kupowania szklanek? pokali? Co jakiś czas uzupełniam swoją skromną kolekcję szklanek o tematyce żużlowej jak pojawi się coś na Allegro bo ciężko inaczej cokolwiek zdobyć no i stąd moje pytanie. Po cichu liczę, że będzie możliwość kupienia czegoś na tej giełdzie no i jestem z Poznania więc tym bardziej bym się wybrał. Proszę o odpowiedzi w PW.
Pozdrawiam no i oczywiście Wasze
Comment
-
Od jakiej godziny ta impreza?
Mam nadzieję, że nie od jakiejś pioruńsko wczesnej
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Teoretycznie od 7 , ale spodziewamy się kolejki od 4 , wszak niektórzy nie lubią długo spać.
Comment
-
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Comment
-
Sponsorem giełdy będzie Browar Fortuna , i ich piwo będzie lane.Poza tym będzie piwo z Bartka, oraz z najzacniejszych minibrowarów wielkopolskich.Cuda się będą lały z kranów.Dla zainteresowanych 27 listopada w Miłosławiu dzwi otwarte Browaru F
ortuna
, za moim pośrednictwem Browar wszystkich sardecznie zaprasza.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
A co za problem, aby umówić się indywidualnie na wizytę w browarze?Comment
-
Comment