toś Ty dadek motorniczy?
2012.01.21 - Warszawa, XIII Zimowa Giełda Warszawska
Collapse
X
-
A nawet motorheadbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Hanysy, gorole,zagłębioki i krojcoki przyjadą wesołym autobusem w sile 40 chłopa z oberschlesienComment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Hello collectors
Hello,
What go to Warsawa 01.21d. to meeting. I am from Lithuania. For change I have cans, glass, mugs, coasters, caps, labels, openers and other beer attribute. Can see my doubles page: http://public.fotki.com/uras/ if you are interesting please write to email: arunas.urbonas@gmail.comComment
-
Specjalnie będę wypatrywał tej wesołej ciżby. Biletów mogą nie mieć, "ale motorniczy nie zabiera pasażerów nie posiadających załączników poprawiających jego humor po zakończeniu zmiany".Comment
-
A o której kończysz szychtę - może "wyrobisz się" na spotkanie pogiełdowe - mnie też na giełdzie nie będzie, mam nadzieję być wolny koło 18tej - może jeszcze będą żylibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Ja odbieram babcię i starszego syna z ferii więc też raczej na giełdę nie dam rady ale z Wami "żywymi" staniemy się "żywi inaczej""Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Comment