2. dkrasnodebski
2004.10.16 - Lublin, II Warsztaty Warzenia Piwa
Collapse
X
-
-
-
4. Wujcio_Shaggy
Oczywiście piszę się też na wyroby Browarów Domowych .
Ew. mogę zaproponować pszeniczniaka, o ile dojdzie do normalności...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
ja niestety zasiliam zatem listę nieobecnych- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
may napisał(a)
Może mała giełda piw domowych? Kto pisze się na moje wyroby?
A kto zaproponuje swoje?
1.Koźlak (jeśli dojrzeje)
2.Chmielne Ale
3.Ciemy Wit
Zostało mi także po ostatniej butelczynie portera i koźlaczka z pierwszej warki zacieranej. Ale chętnie oddam w dobre podniebienie . (powiedziałem sobie że ostatnia butelka musi być zawsze wersją eksportową )Pszenicznym z puszki chwalił się nie będę bo właśnie tylko z puszki.Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarniaComment
-
may napisał(a)
Eee, Art Twoja strata.
ale będę z Wami duchem (chyba że...)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
hehe, muszę zatem rozwinąć swoją opcję:
(...) a i chciałem połączyć przyjemne (spotkanie z Forumowiczami) z pożytecznym (wizyta w browarze) i edukacyjnym (sprawy domowo-piwowarskie na warsztatach)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
ART napisał(a)
hehe, muszę zatem rozwinąć swoją opcję:
(...) a i chciałem połączyć przyjemne (spotkanie z Forumowiczami) z pożytecznym (wizyta w browarze) i edukacyjnym (sprawy domowo-piwowarskie na warsztatach)
1.Przyjemne (spotkanie z Forumowiczami): będzie dkrasnodebski, ja znaczy się may, peter_1000, kishar, Wujcio_Shaggy i inni.
2.Pożyteczne (wizyta w browarze): przedstawię sprawę odwrotnie - browar zawita do naszych żołądków.
3.Edukacyjne (sprawy domowo-piwowarskie na warsztatach) - ten punkt jest oczywisty.
Tak więc Art mam nadzieję, że wyraźnie przedstawiłem swoją opcję. 16 października meldunek w Lublinie.Comment
-
Comment
-
Mam pytanie zwłaszcza do organizatorów
Czy w pobliżu miejsca gdzie odbędzie się impreza, są jakieś miejsca noclegowe po przyzwoitych cenach?Last edited by peter_1000; 2004-09-28, 13:42.Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarniaComment
Comment