Ogłoszenie

Collapse

Orgniazujesz ODPŁATNĄ ciekawą piwną imprezę? Sprawdź zasady zamieszczania informacji komercyjnych.

Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.

Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.

Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:
http://www.browar.biz/c.php?do=re
który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.

* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)

Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
  • Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
  • Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
    Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.


Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.

BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.

W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.

Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
See more
See less

2004.10.16 - Lublin, II Warsztaty Warzenia Piwa

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • #91
    Przeskoczyłem ,bo wcześniej swoje 5 min miał nasz specjalista od wszystkiego co z Browarnictwem Domowym jest związane czyli Andrzej Sadownik
    Attached Files

    Comment


    • #92
      To schematy chemiczne chmielu oczywiście pomocne dla Andrzeja Sadownika
      Attached Files

      Comment


      • #93
        Wspólpraca obu specjalistów od chmielu była owocna
        Attached Files

        Comment


        • #94
          Oto słynna komisja ,do końca nie wiadomo czy samozwańcza
          Attached Files

          Comment


          • #95
            Piwko z Janowa ,chleb ze smalcem ,ogórki i precle czekały na uczestników II WWP
            Attached Files

            Comment


            • #96
              Janów w taką pogodę smakował wysmienicie
              Attached Files

              Comment


              • #97
                Oto skarbiec II WWP
                Attached Files

                Comment


                • #98
                  Zajęcia w podgrupach
                  Attached Files

                  Comment


                  • #99
                    Ognisko gotowe tylko podpalać
                    Attached Files

                    Comment


                    • Co prawda w przebraniu ale wielu z forumowiczów rozpoznaje słynnego piwowara z Białej
                      Attached Files

                      Comment


                      • czas wolny
                        Attached Files

                        Comment


                        • Pieczenie kiełbasek ,to juz końcówka imprezy ,a w centrum zdjęcia zwycięzca konkursu na najlepsze piwo domowe
                          Attached Files

                          Comment


                          • Tak to wyglądało z perspektywy wchodzących klientów do Restauracji Chata
                            Attached Files

                            Comment


                            • To nasz kelner ,który obsługiwał beczkę z Janowa
                              Attached Files

                              Comment


                              • Można było przegryżc kilka ziaren specjalnego słodu.Ja podkusiłem sie na czekoladowy ale ze smakiem czekolady miał mało wspólnego
                                Attached Files

                                Comment

                                Przetwarzanie...
                                X