Chciałem się dopytać o przebieg konkursu tz. kto wygrał ewentualnie kto brał udział.
Sam nie startowałem, bo nie mam głowy ostatnio, ale ciekaw jestem.
Na koniec niesympatyczna wiadomość - ktoś był tak miły, że skroił torbę z gadżetami od Ambera dla Hasintusa
Na szczęście mam podobną w nagrodę od Ambera, więc Hasintus pokrzywdzon nie będzie, ale niesmak pozostaje.
Wiem, że produkuję się bez sensu, bo nie podejrzewam, żeby to był ktoś "od nas", ale muszę to z siebie wyrzucić
Impreza przed, po i w trakcie - tradycyjnie już bardzo udana, kilka rzeczy trzeba dopracować na przyszłość - ale ogólnie bardzo miło wspominam. Szkoda że kilka istotnych elementów wypadło (stoiska sklepów piwowarskich, cześć jury).
Ludki właściwie bez zachęty pomagali przy rozstawianiu i chowaniu krzesełek, sprzątaniu itp. Wystarczyło im jako zachęta że admin dygał z krzesłami i się od razu przyłączali
Sporą część warsztatów spędziłem przy Stoutach w czasie oceny tychże w ramach konkursu. Zatem przeniosę się do tematu konkursowego z kilkoma akapitami wrażeń.
To chyba dobry wątek będzie.
Jak to mówią - lepiej późno niż wcale... A więc uwaga, tadadadam, zdążyłem przed następną edycją i oto są, zdjęcia z V Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich 2008 są już w sieci! Zapraszam do oglądania albumu na picassie: zdjęcia z V WWP
Nie było lekko - wisicie mi Naturalne Niefiltrowane
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Witam piwowarów domowych
Piszę w sprawie organizacji IX Poznańskiego Konkursu Piw Domowych, który w tym roku stanął pod znakiem zapytania. Otóż po dość długich próbach ustalenia z WOT PSPD jakie kategorie piw wystawimy do konkursu, w połowie sierpnia otrzymałem wiadomość, że...
Comment