Jeśli komuś jest potrzebna oficjalna "oficjałka" - zapraszam na witrynę Wielkiej Konfraterni Zacnego Jadła Napitku i Rękodzieła, gdzie Michał-Pełnomocnik zapodał co należy na dzień dzisiejszy. Szczegóły regulaminowe odkładając na ... Dzień Dziecka
Ogłoszenie
Collapse
Orgniazujesz ODPŁATNĄ ciekawą piwną imprezę? Sprawdź zasady zamieszczania informacji komercyjnych.
Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.
Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.
Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:
który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.
* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)
Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.
BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.
W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.
Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.
Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:
który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.
* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)
Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
- Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
- Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.
Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.
BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.
W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.
Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
See more
See less
2009.08.13 - Parpary, III Pomorski Konkurs Piw Domowych im. Sławomira Pahlke
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WitekCC Wyświetlenie odpowiedziJeśli komuś jest potrzebna oficjalna "oficjałka" - zapraszam na witrynę Wielkiej Konfraterni Zacnego Jadła Napitku i Rękodzieła
Jeszcze wczoraj było info:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedzi2. Piwa ciemne dolnej i górnej fermentacji o ekstrakcie do 13%
2. Piwa typu stout
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WitekCC Wyświetlenie odpowiedziStasiek, Kto jest bardziej oficjalny?
Ale szkoda trochę, bo w kategorii "piwa ciemne dolnej i górnej fermentacji" mogły by się trafić jakieś ciekawe wynalazki.
A stout to stout.
Ale dla jury na pewno będzie łatwiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziA stout to stout.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WitekCC Wyświetlenie odpowiedziStasiek, Kto jest bardziej oficjalny?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziDoczekam się odpowiedzi?
Ostateczne Kategorie to:
1. Weizen
2. Stout
3. Dowolne Piwo z udziałem Miodu.
Pozdrawiam
Michał Saks
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Saks Wyświetlenie odpowiedzi(...) TERMIN: 13 Sierpnia 2008
Comment
-
-
-
Na wszelki wypadek dopisałem w Twym njusie, Michał (na www.konfraternia.org) rzeczony rok 2009, bo był sam osierocony sierpień mogący mylić;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Saks Wyświetlenie odpowiedzi2. Stout
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziDry stout? Imperial Stout? Stout owsiany? Jeśli bez rozróżnienia, to mam nadzieję, że ktoś zadba, żeby jurorom podawać w odpowiedniej kolejności, bo degustowanie dry stouta po imperialu nie rokuje dobrze temu pierwszemu
Comment
-
-
A czy ja protestuję? Zauważam tylko, że to dla jury i prowadzącego konkurs robota bardziej skomplikowana, bo jeśli pewne zasady nie zostaną zachowane, to bardzo dobre piwo może przepaść z powodu nieodpowiedniej kolejności podawania trunków, a jurorzy będą musieli przeprogramowywać kubki smakowe w przyśpieszonym tempie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzia jurorzy będą musieli przeprogramowywać kubki smakowe w przyśpieszonym tempie.
Comment
-
-
PATRONAT MERYTORYCZNY - PIWOZNAWCY.PL
Z przyjemnością informuje, że Patronat Merytoryczny nad profesjonalną i rzetelną oceną piw konkursowych objęła firma PIWOZNAWCY.PL.
Pozdrawiam
Michał Saks
Comment
-
Comment