"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
będę wtedy miał wychodne, np na pocztę, zobaczymy czy mnie znajdziesz
Przejdę przez płot i zostawię z tyłu budynku
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Pan Jacek Materski - Pocztex rozprawił się z Pańską przesyłką zostały 2 całe piwa, 2 potłuczone w drobny mak. jest sporządzony protokół szkody do wglądu na poczcie.
Pan Jan Krysiak - nie dam rady zgadnąć co jest co !!! Mam nr. 18, 81 i 83 do której kategorii je wstawić ???
Prosze dobrze pakować i zaznaczać na opakowaniu, że zawiera szkło.
Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia. Beniamin Franklin
Kurrrrtynka... no sorki za ten formularz, zdecydowanie poprzedni lepszy był Zamienił stryjek siekierkę na kijek
W związku z powyższą skuchą, zwracam się z uprzejmą prośbą wszystkich startujących w konkursie o wysłanie Macasowi na PW swoich adresów emailowych, bo te będą niezbędne do rozesłania metryczek konkursowych.
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-04-20, 21:59.
Witam piwowarów domowych
Piszę w sprawie organizacji IX Poznańskiego Konkursu Piw Domowych, który w tym roku stanął pod znakiem zapytania. Otóż po dość długich próbach ustalenia z WOT PSPD jakie kategorie piw wystawimy do konkursu, w połowie sierpnia otrzymałem wiadomość, że...
Comment