W sieciach Delikatesy Centrum oraz Mila do środy 5 sierpnia czeskie koncerniaki, Grimby ze Szczecina oraz piwa z Cieszyna z aplikacją za pół ceny.
Jak dla mnie jedynie te ostatnie godne uwagi, na dwa telefony zakupiłem co trzeba
Daty długie, piwa wykładane na półki dzisiaj z nowej dostawy.
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2020-07-30, 21:30.
Ale tak z tego co zaobserwowałem to zgrzewki Perełki i kartony Budweisera schodziły najlepiej
Wychaczyłem zestawy Gościszewa 4 piwa + szkło za 14,50 zł , Błonie , Bytów , Nepomucen i Pinta . Ceny aż śmieszne .
Takie zakupy robi się o świcie rzed robotą , dość dużo ludzi wiedziało o promocji .
W momencie zakupu krafty widziałem tylko u mnie , reszta brała tanie piwa .
Ostatnia zmiana dokonana przez LESNICZYy; 2020-06-10, 16:55.
Przyłączam się do podziękowań
Dwa Lidle, dwa telefony, 14 różnych piw zakupionych, 32 sztuki łącznie.
Rano około ósmej i tak już było sporo przebranych kartonów, niektóre piwa to już wyłącznie pojedyncze poutykane w zakamarkach sztuki.
Mały żywiecki porter wszedł za ... 84 groszy
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2020-06-10, 12:57.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kryzys_Finansowy
10 czerwca w Lidlu promocja na wszystkie piwa w butelce. Z aplikacją kupimy 16 w cenie 8. Warto się zainteresować.
Dzięki Kryzysie za info. Zapasy na weekend poczynione.
Niestety towar u mnie był już lekko przebrany, ale bez problemów zgromadziłem 16 sztuk, za łączna kwotę 49 zł.
Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
Leave a comment: