Zachęcamy do zaopatrzenia się w dobre piwa na długi weekend majowy.
Polecamy piwa z Browaru Artezan m.in. w promocyjnych cenach: Artezan Long Story Short (Berliner Weisse with pineapple & passion fruit / z ananasem i marakują) - w cenie 6 zł za puszkę 0,5 l; Artezan Kakapo (New Zealand Hazy IPA Nectaron & Rakau Amplifire hopped) - w cenie 11 zł za puszkę 0,5 l; Artezan You Had One Job (Triple NEIPA DynaBoost Sabro, Superdelic & HBC 1019 hopped) - w cenie 12 zł za puszkę 0,5 l;
Zapraszamy do PIWOmaniaKa! W środę (30.04) nasz czynny będzie w godzinach 13 - 19. W dniach od 1 do 5 maja włącznie nasz sklep będzie nieczynny.
W Lidl'u od czwartku Paulaner Oktoberfest 2 puszki i Mass za 40zł (w Carrefour 3 butelki Paulaner monachijskie, jasne i ciemne plus pokal tyle samo), a Spaten i lewek za 7, ale od piątku jest 4+4.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Nikt nie pisze, ale korzystając z płatków z tej sieci 2 portery są za 4 zł. Także inne piwa specjalne tego browaru, ale przy porterach to szczególnie ciekawe - Portery po 4! (w dwupaku). Warto, choć piwo niekoniecznie na już.
Dalej za 25 płatków zbieranych za zakupy w tej sieci można zakupić 2 portery po 4,98. Ograniczeniem jest ilość płatków.
Ja tradycyjnie nie kupuję piw w puszkach. Mam jeszcze 14 sztuk zeszłorocznych w pięknych malowanych bączkach. Wtedy obleciałem Żaby w połowie miasta gdy obniżyli cenę na 5,50
Ostatnia zmiana dokonana przez dadek; 2024-02-27, 01:38.
Szaleniec ;-) Cukierniczka w płynie.
...
Ja czyszczę ustawicznie Woodside'y za 5.99. Personel Żabki wciska te czarne puchy w niezłe zapchajdziury. Dziś na poziomie podłogi wygrzebywałem sześć zakurzonych sztuk.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
Woodside już poznikał z większości żabek. Natomiast a propos puszek, Żywiec Porter (!!!) 6,50 w Lidl'u-bez żadnych informacji, trybów, po prostu leży. Biorąc pod uwagę, że butelkowy normalnie ponad 8, to jet to bardzo przyzwoita cena.
Warto brać tą pierwszą lidlową warkę ŻP z puchy. Nie jest alkoholowa, postarali się.
Na 6 odwiedzonych wczoraj, był w trzech ale tylko w jednej promocyjnie. Pozostale dwie 7,99z
Woodside powinien w systemie wchodzić po 6.50 zł. niezależnie od Żabki.
Niezmienioną cenówką na półce 7.99 zł. nie przejmowałbym się.
Do jutra ta promo oferta, zobaczymy czy od środy wróci do stałej ceny.
Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
Leave a comment: