W lidlu promocja na piwa belgijskie, przy zakupie 6 najtańsze za 1grosz a dodatkowo przy zapisaniu sie do newslettera -10% więc przy pierwszym zamówieniu można poza dobrymi piwami uzbierać także dobry rabat.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Koledzy, napiszcie proszę w jakiej sieci można dostać porter z Grodziska.Leave a comment:
-
W Lidlu za 6,50 mamy Sztos z Glogera (Belgian IPA). Nie piłem więc nie mogę polecać, ale ja z Glogerem mam średnie doświadczenia.
Jest jeszcze za 4,49 Krzepkie z Kormorana - całkiem fajny strong.Last edited by Lhunbleidd; 2018-03-02, 12:35.Leave a comment:
-
W Netto od 5 marca 20 butelek Łomży Jasnej 0,5l w kartoniku po 35 złotych.Leave a comment:
-
Aldi zaatakował kraftem.
Od 9 marca:
Browars Hipin 5,99 zł
Browars Jaśnie Pian 6,99 złLeave a comment:
-
W Auchan Wola Park (nie wiem czy w innych też) promocja na piwa z browaru Miłosław kupowane w 5-paku:
- Niefiltrowane
- Pilzner
- Marcowe
- Blonde ALE
- Witbier
za 10,99 zł (+2,50 kaucja), czyli wychodzi 2,20 za butelkę.
Oraz Fortuna
- Mirabelka
- Rabarbar
- Wiśniowa
- Śliwkowa
- Czarne
za 12,59 (+2,50 kaucja), czyli 2,52 za sztukę.Leave a comment:
-
Carrefour Reduta - Żywiec Porter/Amerykańska Pszenica/APA po 3,5 zł. Szklanki APA i Saison po 2 zł.Leave a comment:
-
U nas też nie ma przecen, choć powiem szczerze: za te piwa nawet po przecenie bym nie dał tyle.Last edited by Lhunbleidd; 2018-02-15, 11:00.Leave a comment:
-
Nie ma co się podniecać, na półce dalej 8,99 zł.
Promocja miała być od dziś.Leave a comment:
Leave a comment: