BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Promocja Lecha
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Nowa promocja Lecha Pilsa, cytuję szczegóły z ulotki:
"WEŹ UDZIAŁ W BUDOWIE STADIONU!
Z każdego piwa Lech Pils zakupionego w okresie 18.05-30.06.2003, 5 groszy przeznaczamy na budowę nowej trybuny na stadionie Lecha Poznań. Kup piwo Lech Pils (butelkę lub...-
Channel: Promocje piwne
-
-
Nie wiem od kiedy trwa już ta promocja (mam nadzieję że nie dupluję tematu), ale dzisiaj w pubie Belka w Katowicach zauważyłem promocję lecha. Przy zakupie 2 lanych Lechów otrzymuje sie "kupon". Na widocznym miejscu w knajpie widnieje lista, na którą wpisują się uczestnicy i przyklejają...
-
-
-
Ruszyła nowa promocja Lecha Pilsa "Skarby Wielkopolski" do wygrania: Co 2 tygodnie pierwszych 10 osób wygrywa weekendowy pobyt dla dwojga pełen miłych niespodzianek w zabytokowym dworku.Również co dwa tygodnie kolejne 1000 osób otrzymuje wielkopolskie koszulki Lecha Pilsa....-
-
-
Knajpa przy browarze, otwarta w weekendy (czwartek-niedziela 12-20). 12 kranów, ceny około 65-70 koron za 0,4l. dużo miejsca w środku, plus nasłoneczniony taras. Jakieś 1km od stacji i głównego deptaka. Piłem bocka oraz ipę (na zdjęciu) - bardzo smaczne i warte powtórzenia. Jak widać, jest...
-
Channel: Dania
2025-07-15, 18:49 -
- Loading...
- Koniec listy.