4 Gingersy + płyta CD

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • RAFIFAFI
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.11
    • 188

4 Gingersy + płyta CD

Dziś w Carrefour Katowice dawali do 4 piw pt.Gingers z browaru Belgia płytę CD za darmo. Zespół jakieś Kanaoke cy cuś takiego. Mimo usilnych namów miłej pani - nie kupiłem. Nie widziałem także osobników tą promocją zainteresowanych.
    Tylko z butli!

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Francja, Grenoble, Rue Bressieux 6, Brasserie Neptune
    pebejot
    Malutki browar restauracyjny w samym centrum Grenoble zlokalizowany przy wąskiej cichej uliczce.
    Pięknie urządzone wnętrze nawiązuje do jego nazwy, jest dużo ozdób morskich (sieci rybackie, ryby, modele statków).
    Niewielka instalacja stoi tuż obok baru.
    Najwięcej miejsc do...
    2025-09-20, 08:56
  • dadek
    Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
    dadek
    Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
    Start
    2024-10-15
    Koniec
    2024-10-15
    2024-10-16, 02:03
  • heckler
    Bohdaneč, Bohdaneč 3, Pivovar Bohdaneč
    heckler
    Bohdaneč, to kolejna wioska w której otwarty został browar. Działają krótko, bo dopiero od marca tego roku. Browar, oraz mała sala mieści się w starej, wyremontowanej hospodzie.
    Warzelnia to 800 litrowe garnki, są 2 otwarte kadzie i 6 tanków. Sprzęt został zakupiony w Szwajcarii, oraz Austrii.
    ...
    2022-06-22, 06:50
  • e-prezes
    Austria, Wiedeń, Prinz Eugen-Straße 25, Stöckl im Park
    e-prezes
    Dość rozległy browarek SALM w parku. Miejsca w środku nie jest dużo, ale większość miejsc znajduje się pod parasolami w parkowej części. Byłem średnio zainteresowany, bo słyszałem, że drogi i trzeba rezerwować miejsca, ale po wyjściu z dworca Hbf zaczął siąpić deszcz, a trasa do...
    2020-08-19, 19:29
  • bastion
    Mołdawia, Kiszyniów, Muncesti 77, Labrewtory.
    bastion
    Mieszkający od 11 lat w Kiszyniowie amerykanin - Bill Mahaffey, z resztą wieloletni piwowar domowy, zapragnął uruchomić browar rzemieślniczy i jak postanowił, tak zrobił.
    Akurat fala mody na crafty na chmielach amerykańskich przelewa się przez świat, więc można było dać się i...
    2019-04-11, 20:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...