mwa napisał(a) (...)knajpiarze wszystko trzymają dla siebie-nie którzy sprzedawcy rówież.
Nie tak dawno uczęszczałem systematycznie (ok 3 razy w tyg.) do pewnej knajpki w Gliwicach i (wraz z 2 kumplami) otrzymałem kalendarz tyskiego, a poźniej karty z tegoż samego, z tekstem że "to dla stałych klientów" - a więc promocja ograniczona Poza tym w tym jak i w wielu innych miejscach są zniżki na browary dla studentów (nawet do 1zł). Widać niektórzy jednak potrafią się dzielić...
Wrocławski Rejs Pub.
Od początku istnienia tegoż przybytku można zamówić tzw. "maratończyka" tzn. jednorazowo kupujesz 5 piw, a szóste jest gratis.
No i bardzo zacna inicjatywa, bodajże już od 4-5 semestrów w okolicach trwania sesji egzaminacyjnej. Zwie się ona "piwo za dwóję" i polega na tym, że po okazaniu indeksu z rzeczoną "pałą" i zakupie półlitropwego piwa dostaje się małe piwko (300 ml) gratis na otarcie łez.
Cieszyński Ośrodek Kultury "Dom Narodowy", Miasto Cieszyn (Cieszyn Robi Wrażenie) i główny partner wydarzenia - Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn zapraszają na Cieszyńską Jesień Piwną 2025! CJP to nie tylko święto piwa, ale również spotkanie pasjonatów, okazja do wymiany...
Wpadło mi w ręce takie coś. Wymiary 98 x 80 x 2 mm. Wykonane z miękkiego i sztywnego tworzywa (ślady porysowań na rewersie).
Sprzedający twierdzi, że jest to podstawka wydana przez browar przy okazji jakiejś promocji. Wygląda jak podstawka ale pewności nie mam. Jak sądzicie wafel...
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Comment