Promocja dostępna w Lublinie .Do sześciopaku Beck`sa 0,33 w butelce doczepiona jest płyta CD z mapą Europy.Nie znam zasięgu promocji ale biorąc pod uwagę ceny Beck`sa ,to nie będzie to rozchwytywana promocja i raczej nikt nie będzie się pytał w sklepach o to.
Beck`s + mapa
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Knajpa przy browarze, otwarta w weekendy (czwartek-niedziela 12-20). 12 kranów, ceny około 65-70 koron za 0,4l. dużo miejsca w środku, plus nasłoneczniony taras. Jakieś 1km od stacji i głównego deptaka. Piłem bocka oraz ipę (na zdjęciu) - bardzo smaczne i warte powtórzenia. Jak widać, jest...
-
Channel: Dania
2025-07-15, 19:49 -
-
Stosunkowo niedawno otwarty
Sklep znajduje się na terenie Browaru Amber w Bielkówku, w pobliżu Gdańska. Bielkówko to malownicza miejscowość na Kaszubach, znana z tradycji piwowarskich i naturalnego krajobrazu. Browar Amber, założony w 1994 roku, jest jednym z pionierów piwowarstwa...-
Channel: Pomorskie
2025-07-06, 14:18 -
-
Świeżo otwarty lokal browaru Moonlark, znajduje się w centrum Zawiercia, przy jednej z głównych ulic miasta w zabytkowej zabudowie śródmieścia.
Najbliższy przystanek to „3 Maja – Sklep Złotnik”, około 100 m od lokalu. Dworzec kolejowy też pod nosem.
Godziny otwarcia (pewnie...-
Channel: Śląskie
2025-07-06, 14:01 -
-
Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...
Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-04-07, 16:00 -
-
20 kranów, z czego 19 piwnych a 5 z nich obsadzonych piwami z browaru Spółdzielczego. Jest przestronna sala z barem i współdzielony z kawiarnią obok zabudowany taras przed wejściem.
Godziny otwarcia: codziennie od 15 do północy, a w pt. sob do 2:00.
Jest też honorowana...-
Channel: Łódzkie
-
- Loading...
- Koniec listy.