W Krakowie wypatrzone w małym kiosku spożywczym na ul.Nad Sudołem (przy osiedlu między ulicami Wyki i Danka). Do każdych dwóch zakupionych Faxe'ów szklanka firmowa gratis. Taka zwykła ze złoto-czarnym napisem Faxe.
2x Faxe = szklanka
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
podobnie jak poprzednio
Ponownie zaobserwowana promocja choć trochę zmieniona
W Krakowie w Barłeczce na Karmelickiej (przy przystanku T Batorego) do trzech litrowych puszek FAXE'a po 5,60 zł - szklanka 0,5 l gratis (zielone logo z wikingiem i sygnaturą Krosna). Razem wychodzi za 16,80 zł 6 piw i szklanka do kolekcji. Pozostało jeszcze 11 szklanek (ja wziołem pierwszą z 12)
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespromocja faxe tylko z półlitrowymi puszkami była wcześniej czy zmieniono ilość tych puszek? szklanka jest w kolekcjonerstwie?Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-02-03, 17:51.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920w mikołowskim Auchanie jest zestawik 4 faxe 0,5 i szklaneczka za około 13 zł....Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
-
Channel: Ameryka Południowa
2025-01-01, 22:03 -
-
Zbiła mi się pamiątka po babci widoczna na zdjęciu. Przeszukałam dużo grup i nie znalazłam żadnej. Zwracam się do Państwa z pytaniem gdzie szukać?1 Photo
-
-
-
Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
-
-
-
Promocja zauważona w sklepie monopolowym.
Przy zakupie 5 różnych piw Okocim ( na plakacie przelicznik dowolny do wpisania ) szklanka 0,5l gratis.
Szklanka bodajże ta https://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=59962 , jak dobrze kojarzę.-
Channel: Promocje piwne
2018-11-22, 10:37 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment