Może wystarczy już tego dopieprzania się do różnych marek o byle gówno. Nie masz nic do powiedzenia na dany temat to milcz. Już robi się nudne najeżdżanie na masówkę. Skoro nie lubicie jej to nie pijcie, a nie pokazujcie tego przy każdej okazji.
Ps. Mój post także nie był na temat, ale chociaż jest reakcją na już dość nudne zachowanie wielu forumowiczów a nie tylko nabiciem posta w znanym już i nużącym temacie temacie.
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot zostanie odwołany w Warce, w ośrodku "Kemping nad Pilicą", ul. Nowy Zjazd 6, blisko stacji kolejowej Warka Miasto.
Noclegi tanie i skromne, domki głównie 4-osobowe z piętrowymi łóżkami (190 zł za dobę), bez sanitariatów, kablówki, dżakuzi....
Cześć,
Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział.
Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych użytkowników co mogło się stać z piwem bo trochę mnie to dziwi, w skrócie opiszę sytuację.
Zakupiłem 6 piw (ten sam karton i data i godzina), grodziskie white ipa warka...
Comment