Informacja dla tych, którzy zbierają tzw. odmoczki: w Lidlu pojawił się Harnaś 660 ml z dopiskiem "LIDL" na krawatce, w cenie 2,66 zł.
Dla etykieciarzy - Harnaś w Lidlu
Collapse
X
-
-
Uprzejmie informuję że odkąd pojawiła się ta promocja rocznie znajduję około 5 kodów na darmowego Harnasia. W ciągu ostatnich dwóch lat zdarzyło mi się nawet znaleźć po jednym kodzie na już wygranych "darmowych" promocyjnych puszkach
ps.
zapomniałem dodać że nie jestem hurtownią, a w czasie trwania promocji wypijam około skrzynki Harnasia.
ps2.
u mnie w Lidlu Harnaś 0,66 jest w cenie 2,22zł.Comment
Related Topics
Collapse
-
Nowość w Lidlu. Kod LB - Jędrzejów. Cena 3,99zł. Alkohol 4,9%. Kupione w Lidlu w Zgorzelcu. Ciekawe, czy w innych Lidlach też jest z Jędrzejowa. Zapach delikatny, jakieś marginalne cytrusy, ale mało znaczący. Barwa ciemne złoto, na zdjęciu wyszedł bursztyn. Piana obfita. Smak, podobnie...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Zastanawiałem się, czy dwutygodniowy pobyt w północnej Portugalii uprawnia do założenia takiego wątku, ale moje skrupuły zostały przełamane, kiedy okazało się, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
Kraj niby wina, z wielkim kobinatem chlania, pardon, degustowania w Viilla Nova de Gaia...-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Jedyny obecnie browar w tym pięknym zabytkowym mieście, powstał w 1995 roku. Znajduje się naprzeciw jednego z portowych nabrzeży, w odległości 800 m od dworca kolejowego. 3-piętrowy (z poddaszem) szachulcowy budynek, gdzie konstrukcja z czarnych belek wypełniona jest czerwoną cegłą, datowany...-
Channel: Niemcy
-
-
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....-
Channel: Mołdawia
-
-
Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...-
Channel: Małopolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment