Czechy-Penny

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • woosaa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.07
    • 1559

Czechy-Penny

W markecie w Bohuminie(może w innych miejscach też) piwo Svijansky Maz po 7.90 koron(ok.1,30 zł).Piwo z terminem do stycznia 2017.
    mb WOS

Related Topics

Collapse

• bastion
    Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
    bastion
    Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
    2021-11-22, 19:17
  • bastion
    Ukraina, Odessa, Liustdorfska Doroha 55, Butelpeszt.
    bastion
    Różne są pomysły na miejsca dla mikrusów, ale takiego jeszcze przynajmniej ja nie przerabiałem. Zwyczajny market który mieści się w Targowym Centrum Ajwarowski. Biorę sobie wózeczek, po czym jeżdżąc między półkami na środku hali, objawia się waląca po oczach jak to ma w swoim zwyczaju,...
    2021-05-12, 21:38
  • etman
    2024 - okołoświąteczny rozkład jazdy
    etman
    Nasz około-świąteczny rozkład jazdy ma się następująco:
    • do 19.12 włącznie - działamy normalnie
    • 20.12 - 01.01 - nieczynne, ale przyjmujemy zamówienia przez sklep
    • 2. stycznia 2025 - działamy normalnie
    • 6. stycznia 2025 - nieczynne - święto
    • od 7. stycznia 2025 - działamy normalnie
    Aby bez zbytnich...
    2024-12-09, 19:20
  • Prusak
    Patrol piwny - Portugalia
    Prusak
    Zastanawiałem się, czy dwutygodniowy pobyt w północnej Portugalii uprawnia do założenia takiego wątku, ale moje skrupuły zostały przełamane, kiedy okazało się, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
    Kraj niby wina, z wielkim kobinatem chlania, pardon, degustowania w Viilla Nova de Gaia...
    2025-08-29, 16:53
  • AaLeX
    Łomża, Argus Lager
    AaLeX
    Piwo z Lidla za 2,55zł. Alkohol 6%. Innych danych brak. Kod LA - Łomża. Piana ambitna, gęsta, co też widać na zdjęciach. Zapach metal, trochę słodu. Barwa bursztynowa. Smak? Nuty słodowe, alkoholowe, alkoholowa, marginalna goryczka. Van Pur zleca różnym browarom produkcję tych piw do różnych...
    2025-08-29, 14:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...