Zestaw promocyjny zauważony w tygodniu w sklepie Billa w Jeseniku. Zestaw zawierał trzy butelki piwa Master - Zlate, Polotmave i Tmave a do nich firmowy pokal. Całość w kartoniku, całkiem ładne wizualnie. Butelki o standardowej dla Master'a pojemności 355ml. Cena zestawu to ciut poniżej 90 koron czeskich
Czechy - Master
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam , mam na sprzedaż zestaw dla Piwowara domowego , Kocioł Royal Catering 40 l , na kotle było uważone 20 warek , sprzęt sprawny w bardzo dobrej kondycji . Z braku czasu oraz miejsca sprzedaje cały sprzęt widoczny na zdjęciach , dorzucam do tego ok. 500g sody kaustycznej oraz oraz kilka surowców...4 Photos
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2025-10-06, 18:42 -
-
Pierwotnie browar z Blandford St Mary w hrabstwie Dorset (południowa Anglia) nazywał się Hall & Woodhouse. Należy do rodziny Woodhouse i ma historię sięgającą 2 poł. XVIII w.
https://www.hall-woodhouse.co.uk/
Obecnie równolegle ze stałą nazwą stosują Badger (borsuk)...-
Channel: Anglia
2025-09-29, 23:03 -
-
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...2 Photos-
2024-09-15, 11:09 -
-
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi:
- garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł
- drewniana warząchew (łyżka) 10 zł
- śrutownik stołowy 200 zł
- chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł
- refraktometr 0-40°Brix'a...5 Photos-
2024-03-10, 19:01 -
-
Žižkův Vrch, to restauracja należąca do sieci (myślę, że można tak napisać) lokali browaru Turnov. Lokal gdzie głównymi klientami są miejscowi, a turysta dociera sporadycznie. W środku jest przyjemnie, sale duże, a na kranach piwa z browaru Turnov.
Czynni codziennie od 11-21/22,...-
Channel: Czechy
2025-11-13, 12:16 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment