Chyba przegapiłem ten rumuński termin, ale niczego takiego nie trafiłem.
Tak czy inaczej BeerWeek w Krakowie, który miał być prawie równolegle z Warszawskim Festiwalem Piwa został przeniesiony z hali Cracovii w inne miejsce i w inny termin - 8 listopada. Miałem chytry plan zahaczyć oba i teraz się nie uda
Jak już wspominałem na forum kapslarzy w Rumunii też odbywają się spotkania kolekcjonerskie (raz w roku). Nie są duże, ale w tym roku będzie już 3-cie. Zapewne w Bukareszcie we wrześniu. Pozostałe znane mi na Bałkanach i na północy dodałem. Fajnie byłoby na któreś ruszyć dupsko.
Wydarzenie Napoje w: Legnica, województwo dolnośląskie, które organizuje Craft Event i 4 innych osób piątek, sierpnia 31 2018 z 1,4 tys. osobami zainteresowanymi i 551 osobami biorącymi udział....
Z FB:
Lotny Festiwal Piwa powraca! Tym razem lądujemy w Lubinie. Przygotujcie się na prawdziwe święto piwa, ale również muzyki i jedzenia. Oprócz licznych rzemieślniczych browarów na festiwalu pojawią się też foodtracki z jedzeniem z całego świata oraz scena, na której zobaczycie nie tylko interesujących artystów, ale również posłuchacie prelekcji naszych ekspertów, od których dowiecie się np. ile tak naprawdę kosztuje produkcja piwa, jak je degustować oraz od czego zacząć. To nie wszystko! Będzie również degustacja (szczegóły wkrótce), podczas której sprawdzimy Wasze kubki smakowe. Nic tylko przyjeżdżać! Wstęp oczywiście darmowy. Do zobaczenia!!
Wydarzenie w: Poznań, województwo wielkopolskie, które organizują Beer & Food Festival i NaturalneNapoje.pl - hurtownia dobrego piwa i napojów Poznań piątek, maja 18 2018 z 9,3 tys. osobami...
Wydarzenie w: Łódź, województwo łódzkie organizowane przez Browar Piwoteka i 2 innych użytkowników w dniu piątek, grudnia 1 2017, z 8,5 tys. osobami zainteresowanymi i 1,4 tys. osobami biorącymi...
Leave a comment: