Piwny Blog Day 2014

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19356

Piwny Blog Day 2014

Umknęło mi uwadze, że rok temu odbyła się druga edycja tego eventu. Nic w necie na temat trzeciej edycji nie znalazłem. Będzie?
  • Mason
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2010.02
    • 3281

Podobno jest coś planowane, ale na razie cisza.
    JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• leona
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2009.07
      • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
      Podobno jest coś planowane, ale na razie cisza.
      Organizator liczy blogerów i zastanawia się czy już wynajmować Narodowy czy może nowa hala w Krakowie wystarczy?

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Stankowice, Stankowice 62, Dom Piwny
        ART
        Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić

Nas gugielmapki...
        2024-10-28, 22:31
      • pebejot
        Zduńska Wola, Św. Maksymiliana Marii Kolbego 4, Staropolski Ogródek Piwny
        pebejot
        Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
        Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
        Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
        2024-10-19, 09:24
      • Prusak
        Patrol piwny - Portugalia
        Prusak
        Zastanawiałem się, czy dwutygodniowy pobyt w północnej Portugalii uprawnia do założenia takiego wątku, ale moje skrupuły zostały przełamane, kiedy okazało się, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
        Kraj niby wina, z wielkim kobinatem chlania, pardon, degustowania w Viilla Nova de Gaia...
        2025-08-29, 16:53
      • Pendragon
        Czeskie festiwale piwa 2014 - spis
        Pendragon
        W zeszłym roku był osobny temat, zatem i w tym taki zakładam.
        Zaznaczam, że w spis obejmuje różnego rodzaju akcje - festiwale z dużą ilością browarów, święta piwa z ograniczoną reprezentacją, jak i dzień otwartych drzwi gdzie zapewne obecne będą tylko piwa jednego browaru....
        2014-01-25, 21:25
      • e-prezes
        Giełdy i spotkania kolekcjonerskie w Czechach i na Słowacji 2014
        e-prezes
        Co roku mam problem z "ugryzieniem" tego tematu na b.biz i dalej nie bardzo wiem jak to wpisywać na forum.
        Dlatego wrzucę tutaj listę (ze strony SAHP) imprez, bo każdej z osobna nie widzę sensu (no chyba, że ktoś będzie chciał założyć wątek dla jakiejś konkretnej, bo się...
        2014-01-04, 13:53
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...