choć po dłuższym namyśle - może chodzi o coś innego, bo giełda jednak odbywała się nieco później, chyba Marek nie robiłby giełdy w tak bliskim czasie innych spotkań giełdowych.
Oooo! Też bym był zainteresowany wrześniowym spotkaniem lub giełdą w Tychach. Wkacje mam już pozajmowane więc jesień jest OK, a bądąc na poprzedniej (moja pierwsza giełda) giełdzie w Tychach bardzo mi się podobało i mam nadzieję rozwijać się w tym kierunku.
Tychami też jestem zainteresowana. Tymbardziej ze jak na razie w nich mieszkam, a na jesieni będzie to dobry powód żeby przy okazji odwiedzić rodzinkę.
Ja na razie nic nie wiem w temacie jesiennej giełdy , jak sie dowiem to oczywiście napiszę tu o tym . Jak narazie Marek nic mi nie mówił , jak będę się z nim widzieć , nie omieszkam zapytać kiedy to ta imprezka
Firmowy lokal browaru Toccalmatto z Parmy.
W Parmie mają firmowy sklep a w centrum Turynu jest o ile mi wiadomo jedyny firmowy pub.
Lokal znajduje się w jednej z kamienic przy cichej ulicy niedaleko głównego dworca kolejowego.
W środku bar z potężną baterią kranów i kilkanaście...
Horažďovice to historyczne miasteczko w Czechach, położone około 17 km na północny zachód od Strakonic. Prawdopodobnie założone w X wieku jako osada poszukiwaczy złota . Na rynku góruje ładny kościół, równie ładne kamienice, ale i wszechobecna betonoza, szkoda, bo cienia i...
Comment