Uwaga! Uwaga! Przez przypadek do Wrocławia wraz ze mną przejechał się czarny, polarowy podkoszulek Alpinusa. Owa część garderoby poszukuje właściciela.
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
to była koszulka adminaPepek napisał(a)
Uwaga! Uwaga! Przez przypadek do Wrocławia wraz ze mną przejechał się czarny, polarowy podkoszulek Alpinusa. Owa część garderoby poszukuje właściciela.
dziękuję za zaopiekowanie się moją piżamą
chyba mogę zaproponować odbiór osobisty przy najbliższej okazji
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Stanie się według słów AdminaART napisał(a)
to była koszulka admina
Comment
-
-
Ze znalezieniem właściciela może być problem. Polar miał trafić z powrotem do "Piwiarni Żywieckiej". Pozostał tam w sobotę, na krześle pod jednym z parasoli, więc go zgarnąłem, jak wyjeżdżaliśmy, bo już nikogo nie było na dziedzińcu.Marusia napisał(a)
W "Przytułku u Marusi" czeka na właściciela porzucony w Hacjendzie popielaty polarek...Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2004-06-22, 08:48.Comment
-
Michał mówił mi że zostawił gdzieś swój kufel ale nie wiem czy Ci go dawał.slavoy napisał(a)
Poszukuję ludzi, którzy w piątek dali mi do zaniesienia do Hacjendy swoje kufle Bracisza i mieli się po nie później zgłosić.
Tak czy siak w Jego imieniu zgłaszam zaginiony kufel Brackiego.Comment
-
Jedną z tych osób byłem ja, a inną Nikita (jeśli mnie pamięć nie myli).slavoy napisał(a)
Poszukuję ludzi, którzy w piątek dali mi do zaniesienia do Hacjendy swoje kufle Bracisza i mieli się po nie później zgłosić.
Hmmm...nie przypominam sobie żebyś mówił, że mamy się po nie zgłosić. Aparat dany w depozyt leżał obok mojego legowiska więc myślałem, że kufle też gdzieś postawiłeś.
Wyprowadzając się z Hacjendy capnąłem jakiś wolny kufelek
więc mój możesz rozdysponować komuś kto był w piątek w Cieszynie a kufla już nie ma
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
ciekawe komu do chorery
przekazałem koszulkę dla drogiego Dkrasnodebskiego?
czekam na pozytywną reakcję winowajcy
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Taaaa... O ile mnie pamięć nie myli nie używałeś "piżamy" tylko zwykłych za przeproszeniem gaciART napisał(a)
to była koszulka admina
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
No proszę, nie zauważyłem żeby Darek był taki z nowu drogiART napisał(a)
ciekawe komu do chorery
przekazałem koszulkę dla drogiego Dkrasnodebskiego?
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Podobno drogo to mnie tylko żywić wychodzi.
A żeby było w temacie
Zaczynam gubić brzuch i kilogramy. Znalazców uprasza się o nieoddawanie mi wcześniej wymienionych atrybutów
Comment
-
Oczywiście, że w nocy zyskuje na wartościMałażonka napisał(a)
Z nowu , kochanie, to od nowiu? Czyżby Darek robił się drogi przy świetle księżyca?
FCJP!
A swoją drogą jak ładnie rozmydliliśmy temat - teraz Art bankowo da nam banana
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2004-06-23, 13:18.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment