Uwaga! Uwaga! Przez przypadek do Wrocławia wraz ze mną przejechał się czarny, polarowy podkoszulek Alpinusa. Owa część garderoby poszukuje właściciela.
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Pepek napisał(a)
Uwaga! Uwaga! Przez przypadek do Wrocławia wraz ze mną przejechał się czarny, polarowy podkoszulek Alpinusa. Owa część garderoby poszukuje właściciela.dziękuję za zaopiekowanie się moją piżamą
chyba mogę zaproponować odbiór osobisty przy najbliższej okazji
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART napisał(a)
to była koszulka adminadziękuję za zaopiekowanie się moją piżamą
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
W "Przytułku u Marusi" czeka na właściciela porzucony w Hacjendzie popielaty polarek...Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2004-06-22, 08:48.Comment
-
slavoy napisał(a)
Poszukuję ludzi, którzy w piątek dali mi do zaniesienia do Hacjendy swoje kufle Bracisza i mieli się po nie później zgłosić.
Tak czy siak w Jego imieniu zgłaszam zaginiony kufel Brackiego.Comment
-
slavoy napisał(a)
Poszukuję ludzi, którzy w piątek dali mi do zaniesienia do Hacjendy swoje kufle Bracisza i mieli się po nie później zgłosić.
Hmmm...nie przypominam sobie żebyś mówił, że mamy się po nie zgłosić. Aparat dany w depozyt leżał obok mojego legowiska więc myślałem, że kufle też gdzieś postawiłeś.
Wyprowadzając się z Hacjendy capnąłem jakiś wolny kufelekwięc mój możesz rozdysponować komuś kto był w piątek w Cieszynie a kufla już nie ma
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
ciekawe komu do choreryprzekazałem koszulkę dla drogiego Dkrasnodebskiego?
czekam na pozytywną reakcję winowajcy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART napisał(a)
to była koszulka adminadziękuję za zaopiekowanie się moją piżamą
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
ART napisał(a)
ciekawe komu do choreryprzekazałem koszulkę dla drogiego Dkrasnodebskiego?
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Podobno drogo to mnie tylko żywić wychodzi.
A żeby było w temacie
Zaczynam gubić brzuch i kilogramy. Znalazców uprasza się o nieoddawanie mi wcześniej wymienionych atrybutówComment
-
Małażonka napisał(a)
Z nowu , kochanie, to od nowiu? Czyżby Darek robił się drogi przy świetle księżyca?
FCJP!
A swoją drogą jak ładnie rozmydliliśmy temat - teraz Art bankowo da nam bananaOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2004-06-23, 13:18.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment