andiamo4 napisał(a) Czy wy macie mózgi rozmyte przez
piwo? Dostałem dwa zaproszenia na giełdę
w Tychach, czy tak trudno to zrozumieć. :
Może mamy .
Powiedz tylko po jakiego grzyba Ciągle zakładasz jeden i ten sam temat?
Następnym razem żeby się wypowiedzić już na taki istniejący temat kliknij po prostu w "kalisz" ODPOWIEDZ który znajduje się na dole stronki.
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2004-05-01, 15:42.
Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...
Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
Sieć marketów z napojami Hoffmann obejmuje ponad 450 punktów rozmieszczonych głównie w Nadrenii Północnej-Westfalii, Berlinie, Brandemburgii i Szlezwiku-Holsztynie.
Wybór w porównaniu z konkurencyjnymi sieciami duży i wykracza poza produkcję w w/w landów. Jest też zatem trochę ciekawszych...
Mokrovousy to kolejna mała, czeska wioska na której niegdysiejszy browarek domowy zaczął działać legalnie. KRODO był tajemniczym bogiem celtyckim, czczonym przez przedchrześcijańskich germańskich Saksonów i pierwszych Słowian jako bóg obfitości i dobrobytu. Tak o nazwie swojego browaru...
Comment