crizz napisał(a)
Warzenie piwa ze słodu PRZEWAŻNIE oznacza większy wkład własny piwowara zarówno w recepturę, jak i pod względem pracochłonności, niż warzenie piwa z ekstraktów. Wkład własny w zakresie "serca" jest jednakowy lub zależny od piwowara.
	Warzenie piwa ze słodu PRZEWAŻNIE oznacza większy wkład własny piwowara zarówno w recepturę, jak i pod względem pracochłonności, niż warzenie piwa z ekstraktów. Wkład własny w zakresie "serca" jest jednakowy lub zależny od piwowara.
 
							
						 
		
	 
		
	
 
							
						 
		
	 Naszym wrogiem nie są ekstrakty czy słody, a koncerny produkujące wyjałowioną z tradycji i smaku masówkę
 Naszym wrogiem nie są ekstrakty czy słody, a koncerny produkujące wyjałowioną z tradycji i smaku masówkę  
		
	 Lepiej idź na
  Lepiej idź na 
		
	 
		
	 
  
		
	 
		
	
Comment