Nowych etykiet nie przybyło zbyt dużo, ale tym razem nie nastawiałem się na wymiany i zakupy, a raczej na spotkanie forumowego towarzystwa. I to się zdecydowanie udało.
Dziękuję wszytkim!
Dziękuję wszytkim!
kolekcjonersko prawie rewelacja - towarzysko
.
), którym coś organizacyjnie nie pasuje. Upominek rzeczywiście słabiutki (chociaż będzie piwo dla gości a nie będą mi pszenicy podpijac
) no i coraz mniej miejsca się robi. Ciekawe co by się działo gdyby deszcz padał cały dzień - może warto pomyśleć o przeniesieniu giełdy w inne miejsce.
.
. Jeśli chodzi o ich wydawanie...cóż przy mnie w kolejce było osoby, które odbierały po 15 i 18 pakietów, kilka pewnie było dla tych, którym nie chciało się stać w kolejce ale reszta pójdzie na Allegro
.
. Szkoda tylko, że są "kolekcjonerzy" którzy oszukują aby zarobić 5 PLN (za tyle można kupić jubileuszową blaszkę w internecie)
.
przedmiotów, że tak powiem

poznałam kilku kolejnych forumowiczów. Jednak mam pewną uwagę dotyczącą koncertu w sobotę wieczorkiem. Zrezygnowałam z wyjazdu z Żywca w sobotę po giełdzie na rzecz koncertu i co się okazało? Na koncert nas nie wpuszczono! Jako powód podano brak biletów... Nie rozumiem organizatorów, którzy na zaproszeniu na giełdę wyraźnie zaznaczyli możliwość pobytu na koncercie. Jestem bardzo zawiedziona i rozczarowana.

aczkolwiek chętnie się dowiem ) Faktycznie szkoda, że następna taka impreza dopiero za rok. Było super!
Moim skromnym zdaniem miejsce to jest wręcz idealne ! Pozatym jest to chyba jedyna polska giełda odbywająca się na terenie browaru.
...
Comment